fbpx

ANNU KORPISALO & ALEKSANDRA LIIKALA

 

Olemme nykyaikaan päivitettyjä välittäjiä, joilla on modernit toimintatavat hallussa. Systemaattinen tekeminen näkyy meillä niin työn teossa, kuin vapaa-ajallakin urheiluharrastusten parissa. Olemme töissä sinua varten, siksi tarjoamme ammattitaitoista osaamista, sekä kiinteistönvälitystä ilman piilokuluja mikäli kauppaa ei synny. Meidän kauttamme sinulla on kaksinkertainen mahdollisuus onnistua asuntosi myynnissä/ostossa. 

KOLME PERUSPILARIAMME: 

#Hinnoittelu 
Oikealla hinnoittelulla varmistamme että myyntiprosessimme on mahdollisimman tehokas, sekä maksimoimme kaikkien osapuolten ajankäyttöä.

#Laatu 
Onnistuminen punnitaan ennen kaikkea sisällön laadussa. Tuomme asunnollesi lisä-arvoa.

#Työmoraali 
Emme jätä sinua roikkumaan. ”Business never sleeps”, siksi reagoimme asioihin nopeasti, viikonpäivään ja kellonaikaan katsomatta.

OTA YHTEYTTÄ

ANNU KORPISALO

asuntomyyjä

p. 044 333 5037
annu.korpisalo@tophouse.fi

ALEKSANDRA LIIKALA

asuntomyyjä

p. 040 722 7023
aleksandra.liikala@tophouse.fi

Seuraa somessa!

Myyjä, Järvenpää
Tehokasta ja innovatiivista työskentelyä ammattimaisin ottein!
Click Here
Seppo Grästen
Hei. Halusin tehdä asuntokaupan keväällä 2019. Arvioin tilannetta ja otin yhteyttä kolmeen asunnon välittäjään. Heillä oli isoja eroja lähtötilanteesta. Valitsin Tophousen koska tapaamiseen tuli Annu ja Aleksandra reippaalla ja positiivisella asenteella. Heillä oli hyvät tilastot alueen asuntokaupoista pitkältä aikaa. Keskusteluissa pääsimme realistisen tavoitteeseen ja teimme sopimuksen. Pohjatyöt taloyhtiön tietoihin he tekivät perusteellisesti. Asunnon esittely erinomaisen fiksauksen ja netin esittelyn kanssa onnistui hyvin. Kaikki työ johti siihen että kauppa syntyi ensimmäisen esittelyn jälkeen. Kauppa viikossa on mahdollista ja myyjä ja ostaja ovat tyytyväisiä. Iso kiitos. 😊
Click Here
Previous
Next