1. Arvonnan järjestäjä: Top House, Y-tunnus 2916486-9, Helsingintie 10 B 11, 04400 Järvenpää

2. Arvontaan voivat osallistua Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet henkilö. Yksi henkilö voi osallistua arvontaan vain yhden kerran. Arvontaan eivät voi osallistua Top House:n organisaatiossa työskentelevät henkilöt.

3. Arvontaan osallistumisaika on 08.02.2021 – 09.05.2021 Arvonta suoritetaan 31.05.2021 mennessä.

4. Arvontaan osallistuja suostuu siihen, että järjestäjä voi ottaa yhteyttä arvontaan
osallistuneeseen puhelimitse markkinointitarkoituksissa.

5. Palkintona on 500 € lahjakortti vapaavalintaiseen huonekaluliikkeeseen.

6. Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron tässä arvonnassa olevasta palkinnosta.

7. Palkintoa ei vaihdeta käteiseen rahaan.

8. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Järjestäjällä on oikeus julkaista arvonnan voittajan nimi ilman erillistä suostumusta ja korvausta. Arvonnan voittaja voidaan myös julkaista Top House Oy:n medioissa, nettisivuilla, Facebookissa ja Instagramissa. Top House Oy:llä on oikeus käyttää arvonnan voittajan tietoja omiin markkinointitarkoituksiin. Arvontaan osallistujien henkilötietoja käsitellään Top House Oy:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti. Arvonta ei ole kenenkään Top House Oy:n ulkopuolisen tahon sponsoroima tai muuten tukema sponsoroima. Facebook ei ole arvonnassa mukana.

9. Nämä viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia ja osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja samalla hyväksyvät nämä arvonnan säännöt. Osallistuminen ei edellytä ostamista ja järjestäjällä on oikeus sääntömuutoksiin.