Asunto Oy Järvenpään Atriumpiha

Kinnarin sydämeen viihtyisälle pientaloalueelle valmistuu uusia kaivattuja perheasuntoja. Kolmen rivitalon yhtiö muodostaa suojaisan ja viihtyisän atrium-sisäpihan.

Lapsiperheystävällistä asumista moderneissa puitteissa

Atriumpihasta saat suojaisan ja idyllisen paikan asua. Tyylikäs, moderni ja ekologinen asunto-osakeyhtiö on suunniteltu ennenkaikkea lapsiperheiden tarpeet edellä. Rakennusten muodostama kokonaisuus on suojaisa ja yhteisöllinen, yksityisyydestä kuitenkaan tinkimättä. Atriumpihan rakennusten sijoittelu mahdollistaa kaikille asunnoille esteettömät näkymät pääikkunoista sekä terasseilta. Huoneistot on suunniteltu väljiksi ja perheiden arkiset toiminnot huomioon ottaen. Reilun kokoiset makuuhuoneet mahdollistavat hyvät säilytystilat.

Maalämpö takaa edulliset asumiskulut. Sisustusmateriaalit valitaan laadukkaista vaihtoehdoista ja niihin voi myös vaikuttaa omilla valinnoilla suunnittelun alkuvaiheessa. Jokaisella huoneistolla on oma varastotila sisäänkäynnin yhteydessä.

Vielä ehdit tehdä muutoksia unelmiesi kotiin

Rakennuksissa on tarjolla asumismuotoja jokaisen tarpeeseen. Lataa esite, ja tutustu eri vaihtoehtoihin. Jokainen kohde on kustomoitavissa pintaratkaisuilta. Asunnoissa on modernit, tyylikkäät keittiöt integroiduilla kodinkoneilla ja paljon tilaa kokata. Tutustu kohteisiin tarkemmin lataamalla esite alta.

Asunto-osakeyhtiö rakennuksineen on vasta suunnitteluvaiheessa, joten isojakin muutoksia on mahdollista tehdä tarpeiden mukaan. Kerro alapuolelta löytyvässä lomakkeessa, mitä toiveita juuri Sinulla olisi unelmiesi kodin suunnittelun suhteen. Kaipaatko isompaa kylpyhuonetta poreammeella, vaiko kenties rentouttavaa saunaa ja isompia tiloja? Lopputulokseen on mahdollista vaikuttaa suuresti.

Tutustu Asunto Oy Järvenpään Atriumpihaan

Lataa tästä lomakkeesta esite, ja kerro meille toiveesi unelmien asuntosi suhteen. Jos olet kiinnostunut ostamaan Järvenpään Atriumpihasta asunto-osakkeen, voit kertoa toiveesi tässä. Vielä on mahdollista vaikuttaa rakennuspäätöksiin.

Helmikuun TALVItarjouksena tarjoamme uusille asiakkaille veloituksetta premium-stailauksen.

Nyt sinulla on loistava mahdollisuus aloittaa asunnon myynnin suunnittelu Top Housen kanssa. Premium-stailaus kiihdyttää sinunkin asuntosi myyntiä huomattavasti ja nyt saat sen tarjouksena täysin veloituksetta. Jätä yhteystietosi niin aloitetaan.