Kiinteistönvälittäjä työpaikka

Top House on arvostettu kiinteistönvälitysyritys, joka on erityisen kiinnostunut kokeneista kiinteistönvälittäjistä Suomesta. Yrityksen filosofia perustuu asiantuntevaan, välittävään ja ammattitaitoiseen kiinteistönvälitykseen. Jokainen asiakas ja toimeksianto on yritykselle arvokas, ja Top House tarjoaa asiakaslähtöistä palvelua vuosien kokemuksella.

Vaikka painopisteemme on kokeneissa kiinteistönvälittäjissä, olemme avoimia myös poikkeuksille, kuten asuntokaupan kanssa tekemisissä olleille henkilöille, kuten pankin lainamyyjille tai muille pankkihenkilöille, sekä erilaisille myyjille, kuten automyyjille ja vakuutusmyyjille. Tärkeintä on, että hakijat ovat motivoituneita, asiakaspalveluhenkisiä ja halu oppia ja kehittyä alalla.

Kilpailukykyinen palkkaus, kattava koulutus ja jatkuva kehittäminen

Top House tarjoaa peruskoulutuksen uusille kiinteistönvälittäjille ja ostaa lisäkoulutukset alan kouluttavilta yhteistyökumppaneilta. Yritys tarjoaa alan kilpailukykyisimmän palkkauksen ja valmiita tarjouspyyntöjä välittäjille, mikä houkuttelee sekä uusia että kokeneita kiinteistönvälittäjiä. Top Housen tavoitteena on löytää uusia kiinteistönvälittäjiä, jotka jakavat yrityksen arvot ja ovat motivoituneita tekemään parhaansa jokaisessa toimeksiannossa. Yritys tarjoaa kattavan koulutusohjelman, joka auttaa uusia välittäjiä ymmärtämään kiinteistönvälityksen monimutkaiset prosessit ja haasteet.

Tukea tarjoavat työmahdollisuudet

Top House tarjoaa myös uusille kiinteistönvälittäjilleen jatkuvaa tukea ja ohjausta, jotta he voivat kehittää taitojaan ja menestyä alalla. Tämä tuki sisältää muun muassa mentorointia, kokeneempien välittäjien neuvontaa ja yhteistyötä muiden välittäjien kanssa. Top Housen tavoitteena on, että uudet välittäjät voivat tuntea olonsa turvalliseksi ja tuetuksi, kun he työskentelevät yrityksessä.

Jos olet kiinnostunut kiinteistönvälityksestä ja haluat liittyä Top Housen tiimiin, voit lähettää hakemuksesi alla olevalla lomakkeella . Hakemuksen tulee sisältää ansioluettelosi ja lyhyen esittelyn, jossa kerrot itsestäsi, kokemuksestasi ja siitä, miksi haluat työskennellä Top Housessa. Yritys arvioi jokaisen hakemuksen huolellisesti ja ottaa yhteyttä potentiaalisiin hakijoihin.

Kiinteistönvälittäjän monipuolinen työnkuva

Mitä kiinteistönvälittäjän työ pitää sisällään? Kiinteistönvälittäjän työ pitää sisällään monia erilaisia tehtäviä. Kiinteistönvälittäjän tärkeimpänä tehtävänä on auttaa asiakkaita löytämään unelmakotinsa tai myymään nykyinen kotinsa tehokkaasti ja oikeaan hintaan. Tähän sisältyy asiakastapaamisia, asuntonäyttöjä, neuvotteluja, sopimusten tekemistä ja asiakassuhteiden hoitamista.

Asuntojen myynti ja markkinointi ovat tärkeä osa kiinteistönvälittäjän työtä. Kiinteistönvälittäjän tulee osata luoda houkuttelevia myynti-ilmoituksia, ottaa laadukkaita valokuvia ja esitellä asuntoa potentiaalisille ostajille ammattimaisesti ja innostavasti.

Työ on myös hyvin asiakaspalvelupainotteista, joten hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky kuunnella asiakasta ovat tärkeitä. Kiinteistönvälittäjän tulee osata kohdata asiakkaat yksilöllisesti ja tarjota heille parasta mahdollista palvelua.

Lisäksi kiinteistönvälittäjän tulee olla hyvin organisoitu ja pystyä hoitamaan useita projekteja yhtäaikaisesti. Kiinteistönvälittäjän on pidettävä huolta siitä, että asiakkaat saavat ajantasaista tietoa asunnon myynti- tai ostotilanteesta.

Lisätietoa meistä

Top House on suomalainen kiinteistönvälitysyritys, joka tarjoaa sujuvaksi muotoillun myyntiprosessin sekä ihmisläheisen ja asiakasta kuuntelevan palvelun. Yrityksen luotettavat ja kokeneet kiinteistönvälittäjät ovat myyneet satoja koteja ja kehittäneet toimintatapansa tehokkaaksi palveluksi, joka tuottaa huipputulosta asiakkaiden hyödyksi.

Top Housen ammattitaitoiset kiinteistönvälittäjät ovat erikoistuneet asuntojen myyntiin ja osaavat huomioida asiakkaan tarpeet ja toiveet. Yritys tarjoaa premium-tason stailauksia ja tunnelmallisia valokuvia, jotka nostavat asunnon myynti-ilmoitukset kärkikastiin. Kodin myynti on merkityksellinen tapahtuma, johon liittyy paljon jännitystä ja epävarmuutta. Top Housen asiantunteva ja välittävä ammattilainen ottaa huomioon asiakkaan tarpeet ja toiveet, ja palvelee häntä yksilöllisesti. Yrityksen tavoitteena on auttaa asiakasta löytämään koti uudelle omistajalleen tehokkaasti ja oikeaan hintaan.

Top House koostuu tehokkaasta ja ketterästä kiinteistönvälitystalosta, joka perustuu ammattitaitoisiin ja kokeneisiin välittäjiin. Yrityksen aktiivinen myyntityö asuntonäytöillä osoittaa tehonsa, ja hyvin tehty työ palkitaan nopeana kauppana parhaaseen hintaan.

Top House ei pääsääntöisesti etsi uusia välittäjiä, mutta on kiinnostunut erityisesti henkilöistä, jotka ovat olleet tekemisissä asuntokaupan kanssa, kuten pankin lainamyyjät tai muut pankkihenkilöt, sekä erilaiset myyjät, kuten automyyjät ja vakuutusmyyjät. Yritys tarjoaa peruskoulutuksen, ja muut koulutukset ostetaan kiinteistövälittäjiä kouluttavilta yhteistyökumppaneilta.

Top House tarjoaa alan kilpailukykyisimmän palkkauksen ja valmiita tarjouspyyntöjä välittäjille, mikä houkuttelee valmiita välittäjiä sekä niitä, jotka ovat jo toimineet alalla. Yrityksen tavoitteena on tarjota parasta mahdollista tukea ja ohjausta kaikille välittäjille, jotta he voivat menestyä työssään. Jos olet kiinnostunut kiinteistönvälityksestä ja haluat liittyä Top Housen tiimiin, voit lähettää hakemuksesi alla olevalla lomakkeella. Hakemuksen tulee sisältää ansioluettelosi ja lyhyen esittelyn, jossa kerrot itsestäsi, kokemuksestasi ja siitä, miksi haluat työskennellä Top Housessa. Yritys arvioi jokaisen hakemuksen huolellisesti ja ottaa yhteyttä potentiaalisiin hakijoihin.

TOP HOUSE 

Ovi unelmiisi.

Kokemus.

Vuosien kokemus kiinteistönvälityksestä
Etelä-Suomessa.

Luotettavuus.

Me teemme,
mitä lupaamme.

Paikallistuntemus.

Elämme ja työskentelemme
lähellä sinua.

Varaa maksuton arviokäynti

Arviokäynti on maksuton, kun harkitset asuntosi myyntiä. Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

 

Toimipisteet

Järvenpää:  Sibeliuksenkatu 27 LH 2, 04400 Helsinki: Liisankatu 27 A 4, 00170 Hämeenlinna:  Aurinkokatu 1, 13100

Top house lkv

Yhteystiedot

Puhelin: 040 821 5779 Sähköposti: toimisto@tophouse.fi Y-tunnus: 2916486-9
Ovi unelmiisi.

Toimipisteet

Järvenpää: 
Sibeliuksenkatu 27 LH 2, 04400

Helsinki:
Liisankatu 27 A 4, 00170

Hämeenlinna: 
Aurinkokatu 1, 13100

Yhteystiedot

Puhelin: 040 821 5779

Sähköposti: toimisto@tophouse.fi

Y-tunnus: 2916486-9

Top house lkv

Ovi unelmiisi.