Kiinteistönvälitys Helsinki

Top House auttaa sinua löytämään unelmiesi kodin tai myymään asuntosi

Helsinki on yksi Suomen suurimmista kaupungeista, joka tarjoaa monipuolisia asumisvaihtoehtoja erilaisille asukkaille. Asuntojen kysyntä on Helsingissä jatkuvasti kasvussa, mikä tekee asuntokaupasta kilpailullisemman. Siksi on tärkeää valita luotettava ja kokenut kiinteistönvälittäjä, joka tuntee Helsingin asuntomarkkinat ja osaa tarjota moderneimmat keinot asunnon myyntiin. Top House tarjoaa kattavan palvelun asunnon ostajille ja myyjille.

Top House on erikoistunut asuntojen välittämiseen Helsingissä ja toimii myös koko pääkaupunkiseudulla. Yrityksen tavoitteena on tarjota asiakkailleen modernit keinot asuntokaupan toteuttamiseen, jotta asunnon myynti tai osto sujuisi mahdollisimman vaivattomasti. Top House tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka auttavat asunnon myynti- ja ostotilanteessa.

Asunnon myyminen Helsingissä

Kun haluat myydä asuntosi, Top House tarjoaa sinulle modernit keinot asuntosi myyntiin. Yritys stailaa, valokuvaa ja toteuttaa asuntosi myynti-ilmoitukset niin, että asuntosi nousee varmasti esille Helsingin kilpaillussa asuntomarkkinassa. Top House käyttää myös moderneja tekniikoita ja välineitä, kuten virtuaaliesittelyjä ja drone-kuvauksia, jotta potentiaaliset ostajat voivat tutustua asuntoon tarkemmin ja saada paremman käsityksen sen tilasta ja mahdollisuuksista.

Top Housen asiantuntijat tuntevat Helsingin asuntomarkkinat ja osaavat arvioida asuntosi oikean myyntihinnan. He myös hoitavat kaikki tarvittavat asiakirjat ja sopimukset puolestasi, jotta voit keskittyä muihin asioihin. Top House auttaa sinua myös neuvottelemaan oikean hinnan ja sopimusehdot, jotta saat parhaan mahdollisen tuloksen asuntosi myynnistä.

Myyntiprosessin 5 vaihetta

Maksuton arviokäynti

Asiakkaillemme tarjoamme parasta mahdollista palvelua asunnon myynnissä. Asunnon myynnin kannalta keskeisiä tekijöitä ovat arvon määrittäminen ja oikean myyntitavan valinta. Tarjoamme siksi maksuttoman arviokäynnin, jonka aikana tutustumme asuntoosi perusteellisesti ja valitsemme sille parhaiten sopivan myyntitavan.

Arviokäynnin aikana hyödynnämme alueen markkinatilannetta koskevaa dataa sekä välittäjän henkilökohtaista kokemusta, jotta voimme antaa sinulle mahdollisimman tarkan arvion asuntosi hinnasta ja myyntiajasta. Ammattitaitoiset välittäjämme tuntevat Helsingin asuntomarkkinat ja osaavat arvioida asunnon oikean myyntihinnan.

Arviokäynnin yhteydessä välittäjä kertoo sinulle vinkkejä kuvauksen valmisteluun, mutta huomioithan, että itse valokuvaus ja sisustus toteutetaan ammattilaisten toimesta. Näin varmistamme, että asuntosi esittely on mahdollisimman houkutteleva potentiaalisille ostajille.

Arviokäynnillä sinulla on myös tilaisuus tutustua välittäjään henkilökohtaisesti ja esittää kaikki kysymykset, joita sinulla saattaa olla asunnon myyntiin liittyen. Haluamme tarjota sinulle kaiken tarvittavan tiedon ja ohjeistuksen, joka auttaa sinua tekemään parhaan mahdollisen päätöksen asunnon myynnistä.

Maksuton arviokäynti on erinomainen tilaisuus saada tarkka arvio asunnon arvosta ja myyntiajasta ilman kustannuksia. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme helppo ja vaivaton prosessi asunnon myynnissä, minkä vuoksi olemme tehneet arviokäynnistä maksuttoman. Näin voit harkita asunnon myyntiä ilman, että joudut maksamaan siitä etukäteen.

Toimeksiantosopimuksen laatiminen

Kun olet päättänyt myydä asuntosi ja olemme suorittaneet maksuttoman arviokäynnin ja kohdekartoituksen, seuraava askel on toimeksiantosopimuksen laatiminen. Toimeksiantosopimus on tärkeä dokumentti, jossa määritellään myyntihinta, välityspalkkio ja mahdolliset lisäpalvelut.

Toimeksiantosopimuksen laatiminen on tärkeä vaihe asunnon myynnissä, ja siksi haluamme varmistaa, että kaikki yksityiskohdat ovat huomioitu sopimusta laadittaessa. Meidän ammattitaitoiset välittäjät huomioivat aina sinun tarpeesi ja erityistoiveesi sopimusta laadittaessa, jotta voimme tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Lue Lisää

Myyntiin valmisteleminen

Asunnon myyntiprosessi on monivaiheinen, ja yksi tärkeimmistä vaiheista on asunnon valmisteleminen myyntiä varten. Meidän kiinteistövälittäjämme ovat ammattitaitoisia ja osaavat antaa sinulle arvokkaita vinkkejä asunnon valmistelusta valokuvausta ja asuntonäyttöjä varten.

Me tiedämme, että ensivaikutelma on tärkeä, kun kyseessä on asunnon myynti. Siksi me haluamme auttaa sinua tekemään asunnostasi mahdollisimman houkuttelevan ja myyvän. Meidän välittäjämme antavat sinulle vinkkejä stailaukseen ja esittelyiden järjestelyyn, jotta asuntosi erottuu kilpailijoistaan ja saa positiivisen huomion potentiaalisilta ostajilta.

Upean stailauksen ja huippuvalokuvien avulla ilmoitus nousee katsotuimpien asuntojen joukkoon. Me käytämme markkinoinnissa alan moderneimpia työkaluja, kuten sosiaalista mediaa, asuntoportaaleja sekä perinteistä printtimainontaa. Näiden työkalujen avulla tavoitamme laajan asiakaskunnan ja lisäämme asuntosi näkyvyyttä.

Meidän välittäjämme ovat asiantuntevia ja osaavat hyödyntää moderneja työkaluja asunnon markkinoinnissa. Me haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja varmistaa, että asuntosi myynti onnistuu mahdollisimman hyvin. Siksi me annamme sinulle vinkkejä asunnon valmisteluun ja käytämme moderneja markkinointikeinoja, jotka lisäävät asuntosi näkyvyyttä ja houkuttelevuutta.

Asunnon esittely potentiaalisille ostajille

Asunnon esittely potentiaalisille ostajille on tärkeä osa asunnon myyntiprosessia. Meidän ammattitaitoiset välittäjät suunnittelevat jokaisen asuntonäytön huolellisesti, jotta se olisi miellyttävä ja positiivisia mielikuvia vahvistava kokemus potentiaalisille ostajille.

Asuntonäytöllä välittäjämme todistavat arvonsa, sillä he ovat asiantuntevia ja tietävät, miten saada asunto esiteltyä mahdollisimman houkuttelevasti. Osaava välittäjä osaa esitellä asunnon parhaat puolet ja korostaa niitä, jotka kiinnostavat potentiaalisia ostajia eniten.

Asuntonäytöllä on suuri merkitys asunnon myynnissä. Osaava myyjä mahdollistaa enemmän tarjouksia kohteesta, korkeamman toteutuneen hinnan sekä nopeamman myyntiajan. Meidän välittäjämme osaavat käsitellä tarjouksia ammattitaitoisesti ja tavoitella parasta mahdollista lopullista kauppahintaa.

Asuntonäytön onnistumiseen vaikuttavat monet tekijät, kuten esittelijän ammattitaito, asunnon stailaus ja markkinointi. Me haluamme tarjota sinulle kaiken tarvittavan palvelun asunnon myynnissä, jotta voit luottaa siihen, että asunnon esittely onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla.

Kaupantekotilaisuus

Asunnon myyntiprosessi huipentuu kaupantekotilaisuuteen, jossa varmistetaan kaikkien osapuolten yhteisymmärrys asuntokaupan ehdoista ja kauppakirjat allekirjoitetaan. Me olemme panostaneet digitaaliseen asiakaskokemukseen, joten kanssamme asuntokaupat onnistuvat kätevästi myös etänä tai perinteisesti pankissa.

Kaupantekotilaisuus on tärkeä osa asuntokauppaa, ja me haluamme varmistaa sen sujuvuuden ja helppouden. Meidän välittäjämme huolehtivat kaikki asuntokaupan muodollisuudet puolestasi vaivattomasti ja nopeasti. Me varmistamme, että kaikki tarvittavat asiakirjat ovat kunnossa ja että kaupantekotilaisuus sujuu sujuvasti ja ilman turhia viivästyksiä.

Kaupantekotilaisuus on tärkeä vaihe asuntokaupassa, ja me haluamme varmistaa sen sujuvuuden ja helppouden. Me olemme kehittäneet digitaalisia ratkaisuja, jotka tekevät asuntokaupasta entistä helpompaa ja kätevämpää. Voit hoitaa kaikki kaupantekoon liittyvät asiat meidän välittäjiemme avulla, ja me hoidamme kaikki muodollisuudet ja käytännön asiat puolestasi.

Uusi koti Helsingistä

Jos etsit uutta kotia tai sijoitusasuntoa Helsingistä, Top House auttaa sinua löytämään unelmiesi kodin. Asiantuntijamme tuntevat Helsingin eri kaupunginosat ja osaavat auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan asunnon. Vaikka asuntojen valikoima löytyykin Oikotieltä ja Etuovelta, Top House auttaa sinua vertailemaan eri vaihtoehtoja ja neuvottelemaan parhaat mahdolliset ehdot ja hinnat.

Top Housen tarjoamat palvelut eivät rajoitu vain asuntojen välittämiseen. Yritys tarjoaa myös kiinteistöjen arviointipalveluita, vuokra-asunnon välitystä, perikunnan asunnon myyntiä ja perikunnan asunnon arviointia perukirjaa varten. Kiinteistön arviointipalveluiden avulla voit selvittää asuntosi tai kiinteistösi nykyisen markkina-arvon ja saada paremman käsityksen sen myyntimahdollisuuksista. Vuokra-asunnon välityspalveluiden avulla voit löytää luotettavat ja hyvät vuokralaiset sekä hoitaa kaikki vuokraukseen liittyvät asiat.

Lisäksi Top House on erikoistunut tontin myyntiin, tontin arviointiin ja rakennuspaikan myyntiin. Autamme sinua löytämään sopivan tontin tai rakennuspaikan sekä selvittämään niiden arvon, jotta voit tehdä parhaan mahdollisen päätöksen.

Top House on valmis auttamaan sinua kaikissa asuntoon, kiinteistöön ja tonttiin liittyvissä kysymyksissä ja tarjoaa monipuolisia palveluita alan asiantuntemuksella.

Asunnon stailaus myyntiä varten

Me kiinteistönvälittäjät ymmärrämme, että asunnon myynti voi olla stressaavaa ja monimutkaista. Haluamme tarjota asiakkaillemme helpon ja vaivattoman prosessin, jossa voit luottaa meidän ammattitaitoiseen osaamiseen ja kokemukseen. Yksi tärkeimmistä tekijöistä asunnon myynnissä on sen visuaalinen esillepano ja houkuttelevuus.

Tämän vuoksi tarjoamme stailauspalvelua, jossa ammattitaitoinen sisustaja järjestää asunnon niin, että sen parhaat puolet tulevat esille. Stailaus auttaa asuntoa erottumaan edukseen kilpaillussa asuntomarkkinassa ja vetoamaan mahdollisimman moniin ostajaehdokkaisiin.

Stailaus auttaa myös potentiaalisia ostajia hahmottamaan asunnon käytännöllisyyttä ja mahdollisuuksia. Sisustajan ammattitaito tulee esiin juuri oikeanlaisen tunnelman ja tilan luomisessa. Tämä vaikuttaa asunnon yleisilmeeseen ja sen vaikutukseen potentiaalisiin ostajaehdokkaisiin.

Stailauspalvelu on osoittautunut erittäin suosituksi ja sen vaikutus myyntihintaan ja kysyntään on todettu monissa tapauksissa erittäin positiiviseksi. Stailaus auttaa saavuttamaan parhaan mahdollisen tuloksen asunnon myynnissä ja lyhentää usein myyntiaikaa. Se on investointi, joka maksaa aina itsensä takaisin.

Tarjoamme kiinteistönvälityksen parasta palvelua

Top House on sitoutunut tarjoamaan parasta mahdollista palvelua asiakkailleen, ja asunnon arviointi on aina ensimmäinen askel kohti asunnon myyntiä. Tarjoamme luotettavan ja ammattitaitoisen arvioinnin asuntosi markkina-arvosta, joka auttaa sinua saamaan paremman käsityksen asuntosi myyntimahdollisuuksista ja oikeasta myyntihinnasta.

Asiantuntijamme tuntevat Helsingin asuntomarkkinat ja osaavat arvioida asuntosi oikean myyntihinnan. Arvioimme asuntosi perusteellisesti ja otamme huomioon kaikki tärkeät tekijät, kuten asunnon sijainnin, kunnon ja koon. Pyrimme aina löytämään oikean tasapainon asuntosi markkina-arvon ja sinun toiveidesi välillä, jotta saat parhaan mahdollisen tuloksen asuntosi myynnistä.

Top House tekee asunnon myynnistä sinulle helpon prosessin, jossa voit luottaa ammattilaisten hoitavan kaiken tarvittavan. Hoidamme myyntiin liittyvät tehtävät, kuten stailauksen, valokuvauksen ja myynti-ilmoitusten tekemisen. Käytämme moderneja tekniikoita, kuten virtuaaliesittelyjä ja drone-kuvauksia, jotta potentiaaliset ostajat voivat tutustua asuntoon tarkemmin ja saada paremman käsityksen sen tilasta ja mahdollisuuksista. Lisäksi neuvottelemme puolestasi oikean hinnan ja sopimusehdot, jotta saat parhaan mahdollisen tuloksen asuntosi myynnistä.

Top House on erinomainen valinta asuntosi myyntiin, sillä panostamme tehokkaaseen markkinointiin ja kohdennettuun mainontaan eri kanavissa. Tämä varmistaa, että asuntosi tavoittaa potentiaaliset ostajat ja herättää kiinnostusta. Tarjoamme myös henkilökohtaista palvelua, joka auttaa sinua saamaan parhaan mahdollisen tuen ja neuvonnan asuntosi myynnissä.

Valitsemalla Top House -kiinteistönvälittäjän voit luottaa siihen, että saat ammattitaitoista ja asiantuntevaa palvelua asunnon myyntiprosessin alusta loppuun. Tavoitteenamme on tehdä asunnon myynti sinulle vaivattomaksi ja onnistuneeksi kokemukseksi.

Ota rohkeasti yhteyttä

Me haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua, ja siksi olemme aina valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiin ja auttamaan asiassa kuin asiassa. Olit sitten ostamassa tai myymässä asuntoa, voit aina kääntyä meidän puoleen ja ottaa yhteyttä. Me olemme täällä auttamassa ja vastaamassa kaikkiin kysymyksiin, joita sinulla saattaa olla asuntoon liittyen.

Meidän ammattitaitoinen henkilökuntamme tuntee Helsingin asuntomarkkinat ja osaa vastata kaikkiin kysymyksiisi asunnon myyntiin tai ostoon liittyen. Me tarjoamme asiantuntevaa neuvontaa ja ohjausta, joka auttaa sinua tekemään parhaan mahdollisen päätöksen asunnon myynnistä tai ostosta. Meidän tavoitteenamme on aina löytää ratkaisu, joka vastaa asiakkaan toiveita ja tarpeita.

Jos sinulla on kysyttävää asunnon myynnistä tai ostosta, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Me olemme täällä sinua varten ja haluamme tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Voit ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai tulla käymään toimistollamme. Me vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi ja autamme sinua kaikissa asuntoon liittyvissä asioissa.

TOP HOUSE 

Ovi unelmiisi.

Kokemus.

Vuosien kokemus kiinteistönvälityksestä
Etelä-Suomessa.

Luotettavuus.

Me teemme,
mitä lupaamme.

Paikallistuntemus.

Elämme ja työskentelemme
lähellä sinua.

Varaa maksuton arviokäynti

Arviokäynti on maksuton, kun harkitset asuntosi myyntiä. Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

 

Toimipisteet

Järvenpää: 
Sibeliuksenkatu 27 LH 2, 04400

Helsinki:
Liisankatu 27 A 4, 00170

Hämeenlinna: 
Aurinkokatu 1, 13100

Top house lkv

Yhteystiedot

Puhelin: 040 821 5779
Sähköposti: toimisto@tophouse.fi
Y-tunnus: 2916486-9

Ovi unelmiisi.

Toimipisteet

Järvenpää: 
Sibeliuksenkatu 27 LH 2, 04400

Helsinki:
Liisankatu 27 A 4, 00170

Hämeenlinna: 
Aurinkokatu 1, 13100

Yhteystiedot

Puhelin: 040 821 5779

Sähköposti: toimisto@tophouse.fi

Y-tunnus: 2916486-9

Top house lkv

Ovi unelmiisi.