Etsitkö asiantuntevaa ja aitoa kiinteistönvälitysliikettä Keravalla?

 

Etsitkö asiantuntevaa ja aitoa kiinteistön-välitysliikettä Keravalla?

 

Top House välittää asuntoja Keravalla. Keravalla kaunis joenranta, rauhalliset metsät ja puistot kohtaavat modernin asumisen sekä hyvät palvelut. Matka esimerkiksi Helsinkiin käy varsin sujuvasti junalla, joka on perillä noin 20 minuutissa. Kun haluat kotisi myytäväksi Keravan alueella, valitse kumppaniksesi Top House.

Helsingin metropolialueeseen kuuluvan Keravan suosituimpia asuinalueita ovat etenkin perheiden keskuudessa omakotitaloasumiseen painottunut Ahjo sekä palveluiden syleilemä keskusta.

Top Housen välittäjät ovat myyneet Keravalaisia asuntoja jo vuosia. Löydämme varmasti sinunkin asunnollesi ostajan Keravan kasvavassa asuntomarkkinassa.

 

Kerava kiinteistöalan ammattilaisen silmin:

Vaikka Kerava kasvaa, luonto pysyy edelleen lähellä jokaista asukasta. Paikalliset viettävät vapaa-aikansa tunnelmallisissa kahviloissa lämpimän kupposen äärellä, karaokea laulaen, koripalloa pelaten, kuntoradoilla hölkäten tai metsän siimeksessä mustikoita ja puolukoita keräten. 

Taide- ja museokeskus Sinkka tuo ripauksen kulttuuria pienellä pääsymaksulla, puhumattakaan Kerava-salista, jossa pääset nauttimaan upeista tanssiesityksistä, näytelmistä ja konserteista ympäri vuoden. Kesäisin keravalaiset yhdistää keskustan läheisyydestä löytyvä Aurinkomäki eli Arska, jossa livemusiikki ja erilaiset tapahtumat elävöittävät iloisia kesäpäiviä. 

Nopeat kulkuyhteydet Helsingistä houkuttelevat paikalle myös stadilaisia, jotka ihastuvat pienen kaupungin sykkeeseen viime kesänä esimerkiksi purkutaidetalolle riitti uteliaita kävijöitä jonoksi asti. Väestötiheydeltään maan kolmanneksi tiheimmin asuttu kaupunki on panostanut asukkaidensa aktiviteetteihin. Keravalaisia liikuttavat muun muassa Keinukallion kuntoportaat, hiihtoladut, frisbeegolf-rata, ratsastuskeskus, tennishalli, jalkapallokenttä sekä uimahalli. Keravalla on siis paljon tekemistä moneen eri makuun ja vuodenaikaan!

Kerava rakentaa kaupunkilaisilleen myös olohuonetta keskustaprojektin muodossa. Tavoitteena on lisätä toimistotilojen, kotien sekä kauniiden puistoaukioiden määrää Kauppakaaren varrella, mikä tekee keskustan alueesta entistäkin viihtyisämmän ja toimivamman kokonaisuuden niin perheille, opiskelijoille kuin yrittäjillekin.

TOP HOUSE 

Ovi unelmiisi.

Kokemus.

Vuosien kokemus kiinteistönvälityksestä
Etelä-Suomessa.

Luotettavuus.

Me teemme,
mitä lupaamme.

Paikallistuntemus.

Elämme ja työskentelemme
lähellä sinua.

HUOM!

Sivustoa päivitetään ja lomake ei ole vielä toiminnassa.

Varaa maksuton arviokäynti

Ota yhteyttä:

Puhelin: 040 821 5779

Sähköposti: toimisto@tophouse.fi

Arviokäynti on maksuton, kun harkitset asuntosi myyntiä. Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

 

15 + 6 =

Toimipisteet

Järvenpää: 
Sibeliuksenkatu 27 LH 2, 04400

Helsinki:
Liisankatu 27 A 4, 00170

Hämeenlinna: 
Aurinkokatu 1, 13100

Top house lkv

Yhteystiedot

Puhelin: 040 821 5779
Sähköposti: toimisto@tophouse.fi
Y-tunnus: 2916486-9

Ovi unelmiisi.

Toimipisteet

Järvenpää: 
Sibeliuksenkatu 27 LH 2, 04400

Helsinki:
Liisankatu 27 A 4, 00170

Hämeenlinna: 
Aurinkokatu 1, 13100

Yhteystiedot

Puhelin: 040 821 5779

Sähköposti: toimisto@tophouse.fi

Y-tunnus: 2916486-9

Top house lkv

Ovi unelmiisi.