Kiinteistönvälitys Hämeenlinna

Hämeenlinna on täynnä upeita kohteita

Sanotaan, että Hämeenlinnassa asustavat keskivertoa onnellisemmat ihmiset. Ihanan tästä kaupungista tekee etenkin kodikas tunnelma, loistavat ulkoilumahdollisuudet sekä ripaus vanhaa ja uutta. Löydät Hämeenlinnasta myös ammattikorkeakoulun, ammatillisia oppilaitoksia, musiikki- ja tanssiopiston sekä kattavasti työpaikkoja. Muuttoliike Hämeenlinnaan on jatkuvassa kasvussa, eikä syyttä!

Hämeenlinnassa on kaikki tarpeellinen vaativallekin asujalle

Hämeenlinnasta löytyy koti niin kaupungin sykkeestä kuin palveluiden äärestä, mutta silti omasta rauhasta. Kaikki tarpeellinen päiväkodeista ruokakauppaan ja liikuntahalliin löytyvät kivenheiton päästä, sillä palvelut sijoittuvat noin vartin ajomatkan päähän keskustasta. Kodikkaassa Hämeenlinnassa viihtyvät niin perheet kuin nuoret aikuisetkin, sillä Hämeenlinna mielletään Suomen toiseksi turvallisemmaksi kaupungiksi. 

Hämeenlinna on juuri sopivan kokoinen kaupunki

Kansallinen kaupunkipuisto vetää kuuden kilometrin Rantareitilleen vuosittain jopa 200 000 kauniista maisemista nauttivaa kiertäjää. Hämeenlinnassa voit suunnata päiväretkelle Aulangon ulkoilualueelle, ottaa aurinkoa suppaillessa Vanajaveden aalloilla, retkeillä noin 8 500 hehtaarin suuruisella Evon alueella, tai laittaa sukset jalkaan ja hiihtää läpi Ahveniston upean luonnonsuojelualueen. 

Hämeenlinna on juuri sopivan kokoinen kaupunki ei liian pieni, muttei liian suurikaan. Työmatka sujuu näppärästi noin tunnissa niin Helsinkiin kuin Tampereelle, mikä tekee pääkaupunkiseutua edullisemmasta asuinpaikasta loistavan vaihtoehdon myös esimerkiksi stadilaiselle. Etenkin lapsiperheitä puoleensa vetävä kulttuurikaupunki on pullollaan tekemistä ja koettavaa seikkailupuistosta golfkenttään, Aulangonvuoren näkötorniin sekä karhuluolaan. 

Kerrostaloasuja saattaa löytää itselleen unelmiensa kodin Kaurialasta läheltä keskustaa, kun taas pientalojen paratiisi löytyy Katumajärven maisemista Käikälästä

Top Houselta löydät Hämeenlinnan asiakaslähtöisimmät ja aikaansaavimmat kiinteistönvälittäjät. 

Mikko Keto

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Kaikki alkaa arviosta

Arvioimme mielellään asuntosi. Hinta-arvio on aina ensimmäinen askel kohti asunnon myyntiä. Top Housen arvioon voit luottaa. Asunnon myynti on tehty meillä helpoksi prosessiksi – et joudu stressaamaan tai maksaman turhasta. Maksat vasta, kun kauppa syntyy. 

Etsitkö asiantuntevaa ja aitoa kiinteistönvälitysliikettä Hämeenlinnasta?

Top House LKV on pitkään Hämeenlinnan alueella toiminut luotettava kiinteistönvälittäjä.
Välitystyössä palvelumme laatu, tyytyväiset asiakkaamme ja Premium-stailaus puhuvat Top Housen puolesta.
Top House LKV on asuntokaupan aitona ammattilaisena mukana, kun myyt asuntoasi tai etsit uutta kotia pääkaupunkiseudulla.

Helmikuun TALVItarjouksena tarjoamme uusille asiakkaille veloituksetta premium-stailauksen.

Nyt sinulla on loistava mahdollisuus aloittaa asunnon myynnin suunnittelu Top Housen kanssa. Premium-stailaus kiihdyttää sinunkin asuntosi myyntiä huomattavasti ja nyt saat sen tarjouksena täysin veloituksetta. Jätä yhteystietosi niin aloitetaan.