Kiinteistönvälitys Järvenpää

Kiinteistönvälitys Top House toimii myös Järvenpäässä.

Järvenpää on kaupunkina ihanan vihreä ja puistomainen. Lapsiperheet rakastavat Satukallion rivitalo- ja omakotitaloalueen rauhaa, kun taas nuoremmat aikuiset ja opiskelijat hakeutuvat Loutin, Pajalan tai keskustan alueelle. Nopeasti kasvava Lepola hiihtolatuineen ja rauhallisine kävelyreitteineen vetää puoleensa etenkin luonnossa liikkujia. 

Järvenpää on haluttua seutua kiinteistömarkkinoilla

Järvenpää on kasvava kaupunki, joka ihastuttaa kotoisalla tunnelmallaan. Kesäisin keskustan tuntumasta löytyvä rantapuisto houkuttelee paikallisia nauttimaan auringon lämmöstä uiden, rullaluistellen tai krokettia pelaten. Luontoa rakastava löytää Järvenpäästä hyvin huollettuja lenkkipolkuja loputtomiin, eikä edes paksut lumikinokset hidasta maastopyöräilijöitä. Talvisin kaunis Tuusulanjärvi toimii luistelukenttänä, ja pellot pyhitetään hiihtäjille. Kaikki tarvittavat palvelut löytyvät läheltä halkaisijaltaan noin kuuden kilometrin kaupungissa ei liikkumiseen välttämättä tarvitse autoa ollenkaan. Järvenpäästä löytää kiinteistöalan näkökulmasta erittäin mielenkiintoisia kohteita, ja varmasti mukavan elämän edellytykset!

Löytyisikö unelmien asuntosi Järvenpäästä?

Lähestulkoon täydellinen sijainti 25 minuutin junamatkan päässä Helsingistä tekee Järvenpäästä halutun asuinalueen. Jäkessä viihtyvät niin perheen pienimmät kuin suvun vanhimmatkin. Skeittiparkki tarjoaa tekemistä nuorille sillä välin, kun aikuiset treenaavat rantsun ulkosalilla tai koripallokentällä. Sielu lepää myös sauvakävellessä upeissa maisemissa tai makkaraa paistaessa järven rannalla auringonlaskun aikaan.

Järvenpään suosion selittää katseen vangitsevat maisemat, loistavat palvelut sekä toimivat liikenneyhteydet niin etelään kuin pohjoiseen. Jatkuvasti kehittyvän kaupungin uusimpana hankkeena tunnetaan Bulevardikortteli, joka nostaa kaupunkielämisen uudelle tasolle luvassa on kahviloita, koteja sekä toimistotilaa Järvenpään parhaimmalle paikalle.

Antti Okker

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, Rakennuttaja-asiamies (RAKI)

Matti Marttila

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Timo Nevalainen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Merja Pulla

Myyntipäällikkö, LKV, LVV, KiAt, KED Kaupanvahvistaja tunnus 402000/49

Niko Stenbäck

Asuntomyyjä

Etsitkö asiantuntevaa ja aitoa kiinteistönvälitysliikettä Järvenpäässä?

Top House LKV on pitkään Järvenpään alueella toiminut luotettava kiinteistönvälittäjä.
Välitystyössä palvelumme laatu, tyytyväiset asiakkaamme ja Premium-stailaus puhuvat Top Housen puolesta.
Top House LKV on asuntokaupan aitona ammattilaisena mukana, kun myyt asuntoasi tai etsit uutta kotia pääkaupunkiseudulla.