Kiinteistönvälitys Järvenpää

Laadukasta ja asiantuntevaa kiinteistönvälitystä Järvenpäässä. Kun etsit välittäjää asunnollesi Järvenpäässä, ota yhteys Top Housen välittäjiin. Me saamme asuntosi kaupaksi yhdistämällä vankan kokemuksen moderneimpiin markkinointimenetelmiin.

Asiantunteva ja ihmisläheinen kiinteistönvälittäjä Järvenpäässä

Top House on tuore kiinteistönvälitystoimisto, jonka välittäjillä on pitkä ura ja paljon kokemusta.
Välitystyössä palvelumme laatu, upeat myynti-ilmoitukset ja tyytyväiset asiakkaat puhuvat puolestamme.
Kun olet myymässä asuntoasi Järvenpäässä, ota yhteyst Top Housen välittäjiin.

Kiinteistönvälittäjä Järvenpää - Top House ilmakuva

Välittäjämme Järvenpäässä:

Antti Okker

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, Rakennuttaja-asiamies (RAKI)

Matti Marttila

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Niko Stenbäck

Asuntomyyjä

Järvenpää kiinteistönvälittäjän silmin:
haluttua seutua kiinteistömarkkinoilla

Järvenpää on kasvava kaupunki, joka ihastuttaa kotoisalla tunnelmallaan. Kesäisin keskustan tuntumasta löytyvä rantapuisto houkuttelee paikallisia nauttimaan auringon lämmöstä uiden, rullaluistellen tai krokettia pelaten. Luontoa rakastava löytää Järvenpäästä hyvin huollettuja lenkkipolkuja loputtomiin, eikä edes paksut lumikinokset hidasta maastopyöräilijöitä. Talvisin kaunis Tuusulanjärvi toimii luistelukenttänä, ja pellot pyhitetään hiihtäjille. Kaikki tarvittavat palvelut löytyvät läheltä halkaisijaltaan noin kuuden kilometrin kaupungissa ei liikkumiseen välttämättä tarvitse autoa ollenkaan. Järvenpäästä löytää kiinteistöalan näkökulmasta erittäin mielenkiintoisia kohteita, ja varmasti mukavan elämän edellytykset!

Löytyisikö unelmien asuntosi Järvenpäästä?

Lähestulkoon täydellinen sijainti 25 minuutin junamatkan päässä Helsingistä tekee Järvenpäästä halutun asuinalueen. Jäkessä viihtyvät niin perheen pienimmät kuin suvun vanhimmatkin. Skeittiparkki tarjoaa tekemistä nuorille sillä välin, kun aikuiset treenaavat rantsun ulkosalilla tai koripallokentällä. Sielu lepää myös sauvakävellessä upeissa maisemissa tai makkaraa paistaessa järven rannalla auringonlaskun aikaan.

Järvenpään suosion selittää katseen vangitsevat maisemat, loistavat palvelut sekä toimivat liikenneyhteydet niin etelään kuin pohjoiseen. Jatkuvasti kehittyvän kaupungin uusimpana hankkeena tunnetaan Bulevardikortteli, joka nostaa kaupunkielämisen uudelle tasolle luvassa on kahviloita, koteja sekä toimistotilaa Järvenpään parhaimmalle paikalle.

Lisää välittäjiemme:

Timo Nevalainen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Merja Pulla

Myyntipäällikkö, LKV, LVV, KiAt, KED Kaupanvahvistaja tunnus 402000/49