fbpx

Kiinteistönvälitys, Järvenpää

JÄRVENPÄÄ

Onko suunnitelmissa asunnon tai talon myynti Järvenpäässä? Top Housen ammattitaitoiset kiinteistönvälittäjät auttavat tekemään unelmistasi totta! Olemme Järvenpäästä kotoisin oleva kiinteistönvälittäjä, joka ymmärtää kaupungin asuntomarkkinat ja varmistaa, että saat kodistasi parhaan mahdollisen hinnan. Asunnon myynti on kanssamme nopeaa ja vaivatonta, sillä olemme apunasi aina kodin stailaamisesta kaupan viimeistelyyn saakka
 

Katso kaikki kohteet

Kymenmaankatu 11-15, Isokytö, Järvenpää. Rivitalo | 3h+k+s

Hinta 175 000 €. Koko 82.5 m². Vuosi 1979

Kaunis, viihtyisä pienperheelle sopiva koti lapsiystävällisellä Isokydön alueella. Yhtiö on hyvin hoidettu ja edullinen asua (maalämpö!). Eteläiseltä pihalta kaunis näkymä avoimelle nurmikentälle, jossa lasten turvallista leikkiä. Lisäksi taloyhtiöllä iso viihtyisä leikkipaikka sekä talopesula ja kuivaushuone. Kävelymatkan päässä kaikki Järvenpää kattavat palvelut (1-2km), kuten maailman paras ruokakauppa Citymarket, Lidl, apteekit, terveyspalvelut, Järvenpäätalo, juna-asema ym. Päiväkoti ihan lähellä. Alueella on myös loistavat ulkoilumahdollisuudet.

Katso koko esittely

Timo Nevalainen
Top House | Top Living Oy LKV
timo.nevalainen@tophouse.fi
0400 462242

Vuoritie 2, Keskusta, Järvenpää. Kerrostalo | 1h+k+kph

Hinta 92 000 €
Koko 32.0 m²
Vuosi 1969

Rauhallisella sijainnilla Järvenpään palvelujen äärellä heti vapaana siisti, remontoitu yksiö 2.kerroksessa hyvin hoidetussa yhtiössä. Ensiasuntona erinomainen nuorelle soveltuva ensimmäinen oma koti tai vaikkapa asuntosijoittajalle!
Huoneistossa on hyvä pohjaratkaisu, 3D-pohjakuva antaa hyvin suuntaa sisustamiselle ja huonekalujen mitoille tähän huoneistoon. Keittiöönkin sopii pieni pöytä, jossa on kiva nauttia aamupalaa vehreitä maisemia katsellen. Tämä huoneisto on parvekkeeton.
Huoneistossa on kylpyhuone remontoitu 2015 ja pintaremonttia huonetiloissa on tehty 06/2020 mm.uudet laminaatit sekä maalattu seinäpintoja. Yhtiössä on kaukolämpö, vesimaksut sisältyvät hoitovastikkeeseen.

Lähes kaikki palvelut 200 metrin – puolen kilometrin säteellä mm. juna-asemalle 250 metriä.

Katso koko esittely

Tiedustelut: Merja Pulla, puh. 040-5420609, merja.pulla@tophouse.fi. Sovi esittely!

Yhteiskouluntie 6, Keskusta, Järvenpää. Kerrostalo | 2h+k+s

Hinta 206 000 €
Koko 58.5 m²
Vuosi 2003

 

Rauhallisella sijainnilla Järvenpään ydinkeskustassa viehättävä, omalla aidatulla pihalla varustettu saunallinen kaksio. Huoneisto on heti vapaa kaupanteosta. Huoneisto on erinomaisessa kunnossa.Tämä valoisa päätyhuoneisto katutasossa soveltuu niin ensiasunnon ostajalle kuin vanhemmallekin asukkaalle, esteettömyysvaatimukset täyttävänä soveltuu myös liikuntarajoitteiselle. Tilava pohjaratkaisu tuo asumiseen viihtyisyyttä, lisäksi on hyvin säilytystiloja mm. vaatehuone ja kaapistoja sopivasti. Lattiat huonetiloissa Upofloor tammiparkettia. Asunto Oy Kellotapuli on valmistunut v. 2003. Edullinen hoitovastike sisältäen lämmityksen ( kaukolämpö). Huoneistossa on oma vesimittari, tasaus kerran vuodessa.

Katso koko esittely

Tervetuloa tutustumaan esittelyyn tai sovi yksityisesittely!
Myyntiä hoitaa Merja Pulla, puh.040-542 0609, merja.pulla@tophouse.fi

Ota yhteyttä