Kiinteistönvälitys Järvenpää

Kiinteistönvälitys Top House toimii myös Järvenpäässä. Kun etsit uutta kotia tai sijoitusasuntoa, tai haluat ottaa elämässäsi uuden askeleen ja myydä nykyisen kotisi, valitse meidät. Top House on kokenut välittäjätalo, joka on toiminut pääkaupunkiseudulla jo pitkään. Me myymme niin uusia kuin vanhojakin asuntoja, koosta riippumatta.

Harkitsetko asunnon myyntiä? Valitse Top House.

Jokainen meistä haluaa myydä asuntonsa huolettomasti ja parhaaseen mahdolliseen hintaan. Anna meidän auttaa. Välitämme kotisi uudelle onnelliselle omistajalleen pitäen huolen oikeasta hinnasta ja ammattimaisesta sekä vastuullisesta myyntiprosessista.

Kauttamme löydät unelmiesi asunnon

Etsit sitten sijoituasuntoa, tulevaa kotia itsellesi tai perheellesi tai vaikkapa loma-asuntoa, kauttamme löydät juuri sinulle sopivan asunnon. Omakotitalot, kerrostalot ja rivitalot – Top Houselta löydät etsimäsi. 

Yhteistyökumppanimme

Yhteistyökumppanimme

Kaikki alkaa arviosta

Arvioimme mielellään asuntosi. Hinta-arvio on aina ensimmäinen askel kohti asunnon myyntiä. Top Housen arvioon voit luottaa. Asunnon myynti on tehty meillä helpoksi prosessiksi – et joudu stressaamaan tai maksaman turhasta. Maksat vasta, kun kauppa syntyy. 

Antti Okker

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, Rakennuttaja-asiamies (RAKI)

Matti Marttila

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Timo Nevalainen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Mikko Keto

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Merja Pulla

Myyntipäällikkö, LKV, LVV, KiAt, KED Kaupanvahvistaja tunnus 402000/49