Kiinteistönvälitys Kerava

Top House LKV toimii myös Keravalla. Keravalla kaunis joenranta, rauhalliset metsät ja puistot kohtaavat modernin asumisen sekä hyvät palvelut. Matka esimerkiksi Helsinkiin käy varsin sujuvasti junalla, joka on perillä noin 20 minuutissa.

Kerava kiinteistöalan ammattilaisen silmin:

Vaikka Kerava kasvaa, luonto pysyy edelleen lähellä jokaista asukasta. Paikalliset viettävät vapaa-aikansa tunnelmallisissa kahviloissa lämpimän kupposen äärellä, karaokea laulaen, koripalloa pelaten, kuntoradoilla hölkäten tai metsän siimeksessä mustikoita ja puolukoita keräten. 

Taide- ja museokeskus Sinkka tuo ripauksen kulttuuria pienellä pääsymaksulla, puhumattakaan Kerava-salista, jossa pääset nauttimaan upeista tanssiesityksistä, näytelmistä ja konserteista ympäri vuoden. Kesäisin keravalaiset yhdistää keskustan läheisyydestä löytyvä Aurinkomäki eli Arska, jossa livemusiikki ja erilaiset tapahtumat elävöittävät iloisia kesäpäiviä. 

Kauttamme löydät unelmiesi asunnon

Nopeat kulkuyhteydet Helsingistä houkuttelevat paikalle myös stadilaisia, jotka ihastuvat pienen kaupungin sykkeeseen viime kesänä esimerkiksi purkutaidetalolle riitti uteliaita kävijöitä jonoksi asti. Väestötiheydeltään maan kolmanneksi tiheimmin asuttu kaupunki on panostanut asukkaidensa aktiviteetteihin. Keravalaisia liikuttavat muun muassa Keinukallion kuntoportaat, hiihtoladut, frisbeegolf-rata, ratsastuskeskus, tennishalli, jalkapallokenttä sekä uimahalli. Keravalla on siis paljon tekemistä moneen eri makuun ja vuodenaikaan!

Kerava rakentaa kaupunkilaisilleen myös olohuonetta keskustaprojektin muodossa. Tavoitteena on lisätä toimistotilojen, kotien sekä kauniiden puistoaukioiden määrää Kauppakaaren varrella, mikä tekee keskustan alueesta entistäkin viihtyisämmän ja toimivamman kokonaisuuden niin perheille, opiskelijoille kuin yrittäjillekin.

Kiinteistönvälitystä Keravalla jo vuosien kokemuksella

Helsingin metropolialueeseen kuuluvan Keravan suosituimpia asuinalueita ovat etenkin perheiden keskuudessa omakotitaloasumiseen painottunut Ahjo sekä palveluiden syleilemä keskusta.

Top House LKV on palvellut Keravan asukkaita jo vuosia. Löydämme varmasti sinullekin uuden unelmien kotisi, tai saamme nykyisen asuntosi kaupaksi Keravan kasvavassa asuntomarkkinassa.

Antti Okker

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, Rakennuttaja-asiamies (RAKI)

Matti Marttila

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Timo Nevalainen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Merja Pulla

Myyntipäällikkö, LKV, LVV, KiAt, KED Kaupanvahvistaja tunnus 402000/49

Niko Stenbäck

Asuntomyyjä

Etsitkö asiantuntevaa ja aitoa kiinteistönvälitysliikettä Keravalta?

Top House LKV on pitkään Keravan alueella toiminut luotettava kiinteistönvälittäjä.
Välitystyössä palvelumme laatu, tyytyväiset asiakkaamme ja Premium-stailaus puhuvat Top Housen puolesta.
Top House LKV on asuntokaupan aitona ammattilaisena mukana, kun myyt asuntoasi tai etsit uutta kotia pääkaupunkiseudulla.

 

Helmikuun TALVItarjouksena tarjoamme uusille asiakkaille veloituksetta premium-stailauksen.

Nyt sinulla on loistava mahdollisuus aloittaa asunnon myynnin suunnittelu Top Housen kanssa. Premium-stailaus kiihdyttää sinunkin asuntosi myyntiä huomattavasti ja nyt saat sen tarjouksena täysin veloituksetta. Jätä yhteystietosi niin aloitetaan.