Kiinteistönvälitys Espoo

Top House välittää asuntoja Espoossa. Kiintestönvälitysalan ammattilaisemme ovat toiminut jo vuosia Espoon alueella. Kun harkitset uuden kodin tai sijoitusasunnon ostamista, tai vanhan kotisi myyntiä, ota yhteys Top Houseen.

Asiantunteva kiinteistönvälittäjä Espoosta

Top Housen kiintestönvälittäjät palvelevat sinua, kun etsit myyjää asunnollesi Espoossa. Olemme uusi ja innovatiivinen kiinteistönvälitystoimisto Espoossa, ja käytössämme on moderneimmat keinot, joilla saamme asuntosi kaupaksi.

Antti Okker

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, Rakennuttaja-asiamies (RAKI)

Matti Marttila

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Timo Nevalainen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Merja Pulla

Myyntipäällikkö, LKV, LVV, KiAt, KED Kaupanvahvistaja tunnus 402000/49

Niko Stenbäck

Asuntomyyjä

Valitse Top House kiinteistönvälittäjäksesi Espoossa

Haukilahden upeat rannat sekä viihdekeskus Laguuni tuovat kesäisen vesiurheilun osaksi espoolaisten arkea. Voit vuokrata kaupunkisoutuveneen, kokeilla onneasi mato-ongella tai tutustua leijalautailuun. Espoossa bisneselämä kohtaa metsät ja meren, mikä tekee kaupungista sopivan paikan asua niin liikemiehelle kuin lenkkeilijälle. 

Aalto-yliopisto, puutarhakaupunki Tapiolan kehittyvä keskusta, omakotitalorakentajien rakastamat asuinalueet sekä loistavat liikenneyhteydet tekevät Espoosta suositun kaupungin. Nopeiden junien ja bussien lisäksi matka esimerkiksi Helsinkiin käy tulevaisuudessa entistäkin näppärämmin länsimetron myötä, jonka odotetaan valmistuvan vuonna 2023. Länsimetron varrelle rakennetaan myös uusia koteja, palveluita sekä työpaikkoja. Jatkuvasti kehittyvä Espoo panostaa kaupungin toimivuuteen sekä viihtyisyyteen kaikilla alueilla. 

Espoon kasvava kiinteistömarkkina houkuttelee sijoittajia ja perheitä

Tasapainoa vauhdikkaalle kaupunkielämälle tuo loistavat retkeily-, pyöräily- ja ratsastusreitit, 26 luontopolkua sekä Nuuksion kansallispuisto, jossa voit ihastella maisemia jopa 110 metrin korkeudelta merenpinnasta. Saatat matkallasi nähdä kauniiden järvien ja niittyjen lisäksi myös liito-oravan, uhanalaisen kangaskiurun tai kehrääjän. Reppureissun Lapin tuntureille voit tehdä Nuuksion Poropuistossa, joka antaa elämyksiä ikään katsomatta. 

Upean luonnon lisäksi ei kaupoista ja ravintoloista ole pulaa lukuisten paikallisten putiikkien sekä ravintoloiden lisäksi kauppakeskukset Ainoa, Iso Omena, Sello, A Block, Entresse ja Liila pitävät huolta siitä, että vietät päiväsi Espoossa hymy huulilla. 

Rakastettuja asuinalueita löytyy Espoosta vaikka kuinka monta. Lapsiperheet pitävät Matinkylästä, etenkin nuoret aikuiset Tapiolasta ja meren tuulahdusta kaipaavat omakotitaloasujat Westendistä

Espoosta löydät taidetta, kulttuuria, merta sekä mahdollisuuksia! 

Asiantunteva, kokenut ja moderni kiinteistönvälittäjä Espoossa

Top House LKV on pitkään Espoon alueella toiminut luotettava kiinteistönvälittäjä.
Välitystyössä palvelumme laatu, tyytyväiset asiakkaamme ja Premium-stailaus puhuvat Top Housen puolesta.
Top House LKV on asuntokaupan aitona ammattilaisena mukana, kun myyt asuntoasi tai etsit uutta kotia pääkaupunkiseudulla.