Kiinteistönvälitys Vantaa

Kun kaipaat asiantuntevaa kiinteistönvälittäjää Vantaalla, valitse Top House.

Oli lähtöpaikkasi mikä tahansa, astuessasi ulos junasta Tikkurilan kohdalla tunnet oitis keskustan sykkivän sydämen. Vantaa on kaupunkiasumista parhaimmillaan – kaikki modernit palvelut lyhyen etäisyyden päässä. Top House on kumppanisi, kun etsit kiinteistönvälittäjää Vantaalta.

Välittäjämme Vantaalla

Antti Okker

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, Rakennuttaja-asiamies (RAKI)

Matti Marttila

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Timo Nevalainen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Merja Pulla

Myyntipäällikkö, LKV, LVV, KiAt, KED Kaupanvahvistaja tunnus 402000/49

Niko Stenbäck

Asuntomyyjä

Vantaa kiinteistövälittäjän silmin: Kasvava kohde sijoittajille ja tilaa myös lapsiperheille

Vantaalla ei varmasti lopu tekeminen kesken. Surffaa sisätiloissa keskellä päivää, kulje luonnossa tai pistäydy illalliselle hienoon ravintolaan. Eivätkä myöskään Vantaan lukuisat opinahjot tai alueen työpaikat jätä ketään kylmäksi. Vaikka Tikkurila on Vantaan ylivoimainen ykkönen, nauttii kasvusta tällä hetkellä myös kehäradan varrella olevat asuinalueet, jotka hurmaavat tyylikkäällä arkkitehtuurillaan ja nopeilla kulkuyhteyksillään. 

Vantaalta löydät myös juuri sopivan määrän luontoa

Kun on aika hengittää vilkkaan kaupunkielämän sijaan raitista luonnonilmaa, löytyy läheltä myös tammimetsää, upeita puistoja, hiihtolatuja sekä urheilukenttiä. Pähkinärinteen Lammaslampi, Kivimäenpuiston alppiruusutarha ja Vantaankoski tuovat vastapainoa kiireiselle arjelle vihreät puistoalueet mahdollistavat muun muassa kalastamisen, minigolfauksen, urheilemisen sekä luonnon helmassa rauhoittumisen. 

Vantaa on voimakkaasti kasvavaa aluetta, ja täynnä mielenkiintoisia kohteita

Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyyteen rakennettu Aviapolis tunnetaan pääkaupunkiseudun voimakkaimmin kasvavana yritysalueena, mutta tulevaisuudessa myös loistavien kulkuyhteyksien verkostoimana asuinalueena. Läheltä löytyvät esimerkiksi Jumbon kauppakeskus, ostospuisto Tammisto sekä Flamingon viihdekeskus, jossa voit viettää viikonloppusi kylpylän porealtaassa rentoutuen tai supersuosittua Megazone-laserpeliä pelaten. 

Aviapoliksen lisäksi korvan taakse kannattaa ottaa alueet Kivistö, Pakkala, Kulomäki sekä Kaivoksela, jotka kutsuvat luokseen etenkin perheitä sekä palveluista ja luonnosta nauttivia asukkaita. 

Etsitkö asiantuntevaa välittäjää, joka saa asuntosi kaupaksi?

Top Housen välittäjät ovat myyneet asuntoja Vantaalla jo pitkään.
Välitystyössä yhdistämme moderneimmat markkinoinnin ja myynnin strategiat vankkaan kokemukseen asuntomarkkinoista.
Kun etsit uutta välittäjää Vantaalla, valitse Top House.