Kerrostalo 2h, kt, kph, lasitettu parveke

Linnankoskenkatu 30, Keskusta, Porvoo

Hinta
214 900 €

Koko
34 m²

Vuosi
2023

SIJOITTAJA! TÄSSÄ VALMIIKSI VUOKRATTU HUONEISTO 03/2023 VALMISTUNEESTA YHTIÖSTÄ, AIVAN PORVOON YDINKESKUSTASSA!

Vanhakaupungin idylliin, torille, jokirantaan, kauppoihin ja harrastuksiin on lyhyt kävelymatka.
Tämän valoisan kaksion neliöt on hyödynnetty tehokkaasti ilman hukkatiloja! Avoin keittiö-olohuone yhdistelmä, josta on kulku myös lounaan suuntaiselle parvekkeelle. Tilava kylpyhuone ja makuuhuone, johon on kaksi liukuovellista kulkua olohuoneesta. Säilytystilaa löytyy makuuhuoneen ja eteisen kaapistoista ja lisäksi huoneistolla on yhtiön tiloissa irtaimistovarasto. Yhtiössä on erityisen hyvät tilat polkupyörille ja lisäksi polkupyörin huolto-/pesupiste!

Tämä YIT:n rakentama Asunto Oy Porvoon Charlotta on valmistunut 03/2023 ja asuntoon on juuri muuttanut hyvä vuokralainen. Tässä loistava tilaisuus siis asuntosijoittajalle! Mikäli haluat ostaa asunnon omaan käyttöön, kysy lisätietoja sopimuksesta ja sen irtisanomisajoista.

Samalla tontilla sijaitsee myös suojeltu vanha Etolan talo ja tontille valmistuu hieman tämän perässä myös Asunto Oy Porvoon Fanny. Nämä yhdessä muodostavat viihtyisän pihapiirin leikki- ja oleskelupaikkoineen!

Olethan yhteydessä ja keskustellaan tarkemmin!
Anne-Mari Järvinen
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV
040 684 1333
anne.jarvinen@tophouse.fi

Tavoitat minut joustavasti myös iltaisin ja viikonloppuisin ja kontaktieni kautta saat tarvittaessa nopean lainapäätöksen!

Kohdenumero 20664794
Sijainti Linnankoskenkatu 30, 06100 Porvoo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 2h, kt, kph, lasitettu parveke
Huoneita Kaksio
Hallintamuoto Asunto-osakeyhtiö
Tyyppi Kerrostalo (osake)
Asuintilojen pinta-ala 34 m²
Kerros 1/5
Vapautuminen Asunto on vuokrattuna, irtisanomisaikojen puitteissa tai vuokrattuna kaupanteossa.
Kunto Yhtiö on valmistunut 31.03.2023.
Kohteen kunto Hyvä
Energialuokka B2018.
Rakennusvuosi 2023
Käyttöönottovuosi 2023

Velaton hinta 214 900 €
Myyntihinta 72 800 €
Velkaosuus 142 100 €
Vuokrattu Kyllä
Vastikkeet
Huoneiston yhtiövastike yht 639,30 € / kk
Rahoitusvastike 513,50 € / kk
Hoitovastike 125,80 € / kk

Vesimaksu 20 € / kk oma mittari
Muut maksut Asunnoissa on etäluettava kylmän ja lämpimän käyttöveden kulutuksen mittaus. Vedestä maksetaan ennakkomaksua 20,00 €/hlö/kk. Rakennusaikaisesta lainasta maksetaan kohteen valmistumisesta ensimmäiset kaksi vuotta vain korkoja. 01.04.2023 alkaen pääomavastike on 0,25 €/jyv.osake, eli myytävänä olevan huoneiston osalta 513,50 €/kk. Lyhennysten alkaessa pääomavastike tulee nousemaan merkittävästi. Tämän huoneiston jyvitetty osakemäärä on 2054 kpl. Jos yhtiönlainan maksaa pois, ei pääomavastiketta peritä. Yhtiön rahoitusaikainen laina on sidottu 12kk euriboriin. Pääomavastikkeen määrä voi nousta merkittävästi korkojen noustessa. Yhtiölainan lyhennysten alkaessa korkeampaa pääomavastiketta voidaan joutua perimään jo aikaisemmin kuin lyhennykset alkavat, jotta tarvittavat varat ovat yhtiön tilillä, kun lyhennys on suoritettava pankille. Pankilla on rahoituspäätöksen mukaisesti oikeus tarkistaa luoton marginaali 3 vuoden välein luoton nostosta lukien.

Lämmitysmuodot
 • kaukolämpö
Hissi Taloyhtiössä on hissi
Parveke Kyllä
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv
Luovutusrajoitukset 15 § LUNASTUSMENETTELY Jos autohallipaikan hallintaan oikeuttava osake (osakkeet 16906-16923) siirtyy millä tahansa saannolla muulta kuin perustajaosakkaalta yhtiön ulkopuoliselle uudelle omistajalle eikä samassa yhteydessä siirretä tämän yhtiön osakkeita, jotka oikeuttavat yhtiön jonkin asuinhuoneiston hallintaan, on siirronsaajan ilmoitettava siirrosta hallitukselle viipymättä, ja on yhtiön osakkeenomistajille oikeus lunastaa siirron kohteena oleva osake. Lunastus-menettelyssä noudatetaan edellä olevan lisäksi kaikilta muilta osin kulloinkin voimassa olevan asunto osakeyhtiölain säännöksiä. Myytävänä olevan huoneiston yhteydessä ei myydä erillisiä autopaikkaosakkeita
Auton säilytys Yhtiöllä on yhteensä 19 autopaikkaa, jotka sijaitsevat maanalaisessa pysäköintihallissa rakennuksen ja osin pihakannen alla. Yhtiön hallintaan jää yksi liikuntaesteiselle mitoitettu autopaikka. Muut autopaikat myydään erillisinä osakkeina. Kaikki autopaikat ovat sähköistettyjä. Myynnissä olevan huoneiston yhteydessä ei myydä autopaikkaosaketta eikä sellaista ole yhtiöltä mahdollista vuokrata.

Muu varustelu
 • kaapistot
 • sälekaihtimet/rullaverhot
 • kiinteät valaisimet
 • huoneistokohtainen ilmanvaihtokone
Katto
Kate kumibitumikermi
Rakennusmateriaalit
Käytetyt rakennusmateriaalit
 • elementti
 • betoni
Keittiö
Keittiön varustelu Keittiöissä on induktiokeittotaso, kalusteuuni, mikroaaltouuni, liesikupu, kalustepeitteinen astianpesukone ja kalustepeitteinen jääkaappi/pakastin. Keittiön työtasot ovat laminaattipintaisia ja päältäpäin tasoon upotettu allas on komposiittiallas. Lattiat lautaparkettia, seinät maalattu / välitilalevy.
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen kuvaus Lattiat laatoitettu ja seinissä keraamiset laatat. Suihku, suihkuseinä, wc-istuin, bidee-suihku, peili, allaskaluste. Sähköinen mukavuuslattialämmitys. Liitäntä ja tilavaraus pyykinpesukoneelle.
Makuuhuone
Makuuhuoneen kuvaus Seinät maalattu, lattiassa lautaparketti. Makuuhuoneessa kiinteät vaatekaapit (yksi kaapeista siivouskaappi). Makuuhuoneeseen kaksi oviaukkoa, joissa molemmissa liukuovet.
Parveke
Parveke
 • lasitettu
Parvekkeen suunta
 • lounas

Koko 2 679 m²
Omistus Oma
Kaavoitustilanne
 • Asemakaava
Kaavoitustiedot Porvoon kaupunki.

Nimi Asunto Oy Porvoon Charlotta
Isännöitsijän tiedot Oiva Isännöinti Porvoo (ent. OP Isännöinti Itä-Uusimaa) Hanna-Leena Halonen porvoon.op-isannointi@opkk.fi
Huolto Rakennusaikainen hallitus tekee tarvittavat sopimukset yhtiön isännöinnistä, huollosta ja taloteknisestä etävalvonnasta.
Tehdyt remontit Yhtiö on juuri valmistunut.
Tulevat remontit Yhtiö on juuri valmistunut.
Taloyhtiön autopaikat
 • Autohallipaikkoja: 19
Huoneistojen lukumäärä 28
Taloyhtiössä muuta Kellarikerroksessa sijaitsee väestönsuoja, irtaimistovarastot, talo- ja lastenvaunuvarasto, tekniset tilat sekä pysäköintihalli. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee suuri polkupyörävarasto, jossa on myös pyörien pesu-/huoltotila. Asunto Oy Porvoon Frans , Asunto oy Porvoon Charlotta ja Asunto Oy Porvoon Fanny omistavat kiinteistön maapohjan yhdessä määräosin. Asunto Oy Porvoon Charlotta omistaa 1079/2679 -määräosan ja hallitsee aluetta A hallinnanjakosopimuksen liitekartan mukaisesti. Yhtiöillä on keskenään myös yhteisiä tiloja/alueita. Piha-alue ja osa yleisistä tiloista voi valmistua vasta myöhemmin, koska viereinen yhtiö ei ole vielä valmis. Niin kauan kuin muulla kuin perustajaosakkaalla on huoneistoon kohdistuvaa yhtiölainaosuutta jäljellä enemmän kuin 50% huoneiston alkuperäisestä yhtiölainaosuudesta, tulee yhtiön hallussa olla ao. huoneiston osalta aina vähintään kolmen (3) kuukauden pääomavastikkeiden suuruinen pääomavastikevakuus yhtiön pääomavastikesaatavan vakuudeksi.

Nimi Järvinen Anne-Mari
Sähköposti anne.jarvinen@tophouse.fi
Puhelin 0406841333
Yrityksen nimi Top House | Top Living Oy LKV
Toimiston nimi Top House | Top Living Oy LKV

Yrityksen nimi Top House | Top Living Oy LKV
Toimiston nimi Top House | Top Living Oy LKV
Osoite Sibeliuksenkatu 27 LH2, Järvenpää
Toimiston puhelin 0408215779
Toimiston sähköposti toimisto@tophouse.fi
Takaisin kohdelistaan