Omakotitalotontti

Jauhokalliontie 15, Vierumäki, Heinola

Hinta (Tarjouskauppa)
65 000 €Kalliota, kunttaa, mäntyä, samalta ja katajaa – luonnon rauhaa, mutta palvelut lähellä ja urheilumahdollisuuksia yllin kyllin – vieläpä edullisesti. Nyt se on mahdollista!

Kaunis ja helppohoitoinen loiva 1653 m2:n kalliorinnetontti etelää, joka rajoittuu osin puistoon. Tontti tarjoaa monia mahdollisuuksia 400 m2 rakennusoikeutensa ansiosta. Rakennusvelvoite on puolet eli 200 m2. Sille voi rakentaa paritalon, saunarakennuksen sekä muita rakennuksia.

Tämä tontti sijaitsee vakituiseen asumiseen tarkoitetulla alueella, mutta ei edellytä sitä. Kunnallistekniikka on valmiina totin rajalla. Samalla kadulla on idyllinen kyläkoulu ja päiväkoti. Aivan tontin nurkalta lähtee myös freebegolfrata ja kilometrin mittainen kuntopolku. Kävelymatkan päässä on Vierumäen kyläkauppa, mutta Karisma-ostoskeskuksenkaan ei hurauta kuin 15 min. Vierumäen yhteisölliseltä kylältä löytyy palveluita sieltäkin joka lähtöön:
https://www.vierumaenkyla.fi/vierumaen-palvelut/

Pääkaupunkiseudulta ajaa noin tunnissa, Lahti monipuolisine kulttuurimahdollisuuksineen on alle puolen tunnin ajomatkan päässä. Heinolaankin hurauttaa hetkessä.

Luonto on keskiössä

Urheiluopistostaan ja monipuolisista harrastusmahdollisuuksistaan tunnettu Vierumäki tarjoaa tekemistä koko perheelle ympäri vuoden etenkin luonnosta ja liikunnasta pitäville: https://vierumaki.fi/
ja
https://vierumaki.fi/luonto-ja-retkeily
Alue on erityisesti golffareiden suosiossa: https://vierumakigolf.fi

Nyt myydään edullinen optio vuokratontin osto-oikeuteen, jonka voi lunastaa itselle koska hyvänsä vuokrakauden puitteissa 31.12.2073 asti. Tosin vuokra on vain 454.58 euroa sidottuna indeksiin, joten sopimusta voi myös jatkaa em. päivämäärän jälkeenkin.

Laittaisitko kotisi tuottamaan ja asuisit itse käytännössä ilmaiseksi?

Tontille voi rakentaa paritalon, joka mahdollistaa toisen talon vuokraamisen joka lyhyt tai pitkäaikaisesti. Vierumäen alue kehittyy hurjaa vauhtia ja siellä tarvitaan uusia laadukkaita asuntoja. Erityisesti lyhytaikaisesta majoituksesta varsinkin sesonkiaikaan on kova kysyntä.

Vierumäki on oiva paikka tehdä etätöitä ja se on erittäin yritysystävällinen paikka:
https://www.vierumaenkyla.fi/vierumaki-yrityksille/

Vierumäki on kehittyvää aluetta. Vierumäen kylällä on 600 työpaikkaa ja Vierumäen resortalueella 500. 150 km:n säteellä tavoittaa 1 500 000 ihmistä. Business Heinola on aktiivinen alueen kehittäjä. Holiday Club Vierumäen uusi kylpylä valmistuu 2024 loppuun mennessä, joka entisestään lisää alueen vetovoimaa. Tämä kohde sopii varsinkin sijoittajalle.

Kohdenumero 21486264
Sijainti Jauhokalliontie 15, 19110 Heinola
Huoneita Ei luokiteltu
Tyyppi Omakotitalotontti (kiinteistö)
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Velaton lähtöhinta 65 000 €
Lähtöhinta ilman velkaosuutta 65 000 €
Velkaosuus -
Vuokrattu Ei

Liikenneyhteydet
Tie perille Kyllä

Lisätietoja rakennusoikeudesta vähintään 200m2 on rakennettava
Koko 1 653 m²
Omistus Vuokrattu
Maanvuokraaja Heinolan kunta
Kaavoitustilanne
  • Asemakaava
Kiinteistötunnus 111-30-102-3
Vuokra 454,58 € / vuosi
Vuokra-aika päättyy 31.12.2073

Nimi Okker Antti
Sähköposti antti.okker@tophouse.fi
Puhelin 0408215779
Yrityksen nimi Top House | Top Living Oy LKV
Toimiston nimi Top House | Top Living Oy LKV

Yrityksen nimi Top House | Top Living Oy LKV
Toimiston nimi Top House | Top Living Oy LKV
Osoite Sibeliuksenkatu 27 LH2, Järvenpää
Toimiston puhelin 0408215779
Toimiston sähköposti toimisto@tophouse.fi
Takaisin kohdelistaan