Marko Innanen

Asuntomyyjä

Koti on itselleni sydämen asia ja uskon, että se on sitä myös sinulle. Luotettavuus, rehellisyys ja tinkimätön ahkeruus ovat arvoja, joiden avulla haluan luoda myös sinulle erinomaise asiakas kokemuksen asunnon osto -ja myyntitilanteessa.

Olen ollut yli 30-vuotta palvelualalla ja tulen luontevasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Pyrin hyvällä palvelulla luomaan asiakkaille helpon ja mutkattoman tavan tehdä kiinteistö kauppaa.

Luonteeltani olen avoin, suorapuheinen, rehellinen, huumorintajuinen ja minulla on vahva asenne tekemiseen. Pyrin selvittämään myytävän kohteen taustat perusteellisesti, jolloin asiakkaan on turvallista tehdä kiinteistö kauppaa. Työssäni haen aina asiakkailleni parhainta mahdollista ratkaisua.

Pitkään pääkaupunkiseudulla asuneena paikallistuntemus etelä-suomen alueella on kiitettävällä tasolla. Perheeseeni kuuluu vaimo ja kolme lasta, joten tiedän hyvin lapsiperheiden tarpeet asumiseen, pois sulkematta muita kohde ryhmiä. Haluan palvella ja olla mukana toteuttamassa juuri sinunkin asunto unelmaasi. Minulle on ensiarvoisen tärkeää, että voit suositella minua muillekin. Kun mietit kodin vaihtoa, olethan yhteydessä minuun. Toimialueenani on koko Uudenmaan alue.