Matti Marttila

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Olen ollut pitkään töissä perheyrityksessä Tuusulassa ja Keravalla, sekä yrittäjänä kaupanalalla. Olen saanut paljon kiitosta ystävällisestä ja ammattitaitoisesta palvelusta. Perheeseeni kuuluu neljä lasta ja harrastuksena onkin olla kentän laidalla kannustamassa poikieni peleissä, myös lenkkeily ja jalkapallo kuuluvat harrastuksiini. Kodin vaihto on elämän suuria asioita ja haluan auttaa sinua, jotta kodinvaihtosi olisi mahdollisimman onnistunut ja laadukkaasti toteutettu. 30 vuotta Järvenpäässä asuneena tunnen lähialueet erittäin hyvin.

Tehdään yhdessä ikimuistoinen asuntokauppa!

Ota yhteyttä

Asiakaspalautteita

Myyjä, Espoo
Yhteistyö sujui hyvin ja Matti oli asiantunteva.
Click Here
Anna Havukainen
Yhteistyö oli mutkatonta, rentoa ja rehellistä. Kaikki hoitui kuten sovittiin ja informaatio kulki hyvin. Kaikin puolin jäi hyvä fiilis. Voin suositella muillekin!
Click Here
Myyjä, Kellokoski
Kaikki sujui tosi jouhevasti ja nopeasti ensimmäisestä tapaamisesta kauppojen tekoon asti. Välittäjä piti hyvin ajan tasalla asioista. Selvästikin hyvää kuvaajaa myös käytetään, kuvat olivat erittäin onnistuneet. Suosittelen ystävilleni/tuttavilleni ehdottomasti, ja olen jo niin tehnytkin.
Click Here
Ostaja, Espoo
Hyvin. Ammattitaitoisesti, täsmällisesti, ajallaan.
Click Here
Myyjä, Järvenpää
Välittäjä piti hyvin yhteyttä koko myyntiprosessin ajan, mitä arvostin erityisesti. Parasta tietysti oli, että asunto tuli myytyä. Huom!:in Matti oli kolmas välittäjä, joka yritti asuntoani myydä ja siinä onnistui.
Click Here
Myyjä, Järvenpää
Välittäjä hoiti tehtäväksiannon erittäin hyvin. Tiedonkulku oli selkeää ja yhteistyö sujuvaa. Tässä myyntitapauksessa oli poikkeuksellisesti pankin toiminnassa erikoinen myyjän kannalta käsittämätön tapahtumaketju: välittäjä toimi toimeksiantajan kanssa saman suuntaisesti mikä oli myös ostajan etu. Vahva ammattitaito ilmenee etityisesti juuri poikkeustilanteessa: syntyi kuva osaamisesta ja prosessin hallinnasta, mikä tuki sekä myyjän että ostajan tavoitteita. Onnistunut kauppa ja hyvällä palveluasenteella tehty myyntityö. Suosittelen lämpimästi.
Click Here
Hanna Lahelma
Välittäjä asiantunteva ja todella mukava. Asiat sujuivat hyvin Matin kanssa. Suosittelen lämpimästi!
Click Here
Heli Turpeinen
Matti Marttila erittäin realistinen,luotettava ja positiivinen asunnonvälittäjä. Loistavat kuvat ja myyntiesite joka oli kohteesta ammattitaidolla tehty. Hyvä yhteydenpito toimeksiannosta aina kauppoihin saakka. Välittää aidosti asiakkaistaan ja on työssään ihan huippu. Voin lämpimästi suositella sillä olemme tehnyt yhteistyötä asuntoasioissa aikaisemminkin sekä tulemme käyttämään jatkossakin.
Click Here
Myyjä, Järvenpää
Sujuvasti ja joustavasti alkaen kotimme arvioinnista ja välitystoiminnan sopimisesta itse kaupan tekoon. Matti otti toiveemme näyttöjen ajankohdista hyvin huomioon ja kertoi aina hyvissä ajoin, kun näyttö oli tulossa. Hän selvitti tarjouspyyntöihin liittyvät prosessit sekä kaupanteon asiakirjat.
Click Here
Ritva Anneli Hytönen
Upea myyjä,piti ajantasalla koko ajan,neuvotteli ammattitaitoisesti tarjouksen kaupaksi,ja vieläpä nopeasti.Erittäin miellyttävä sympaattinen ihminen oikea "hymypoika" Olen oikein tyytyväinen hänen toimintaansa ja voin lämpimästi suositella kaupankäyntiin muillekin 🙂
Click Here
Myyjä, Järvenpää
Talon myynti sujui hyvin.
Click Here
Hanna Rosendahl-Pesonen
Kaikki sujui erinomaisen ammattitaitoisesti, toimeksiannosta kauppoihin asti. Kiitos nopeasta myyntiajasta! Olimme erittäin tyytyväisiä kiinteistövälittäjän valintaan ja suosittelemme häntä =)
Click Here
Heikki Pohjosmäki
Soitin Matti Marttilalle ja annoin toimeksiannon asunnonmyynnistä ja hän hoiti asiantuntemuksella kohteen myynnin yllättävän nopesti.
Click Here
Myyjä, Järvenpää
Kaikki sujui erinomaisesti asiantuntevan, ystävällisen ja hymyilevän välittäjän kanssa. Yhteistyö oli joustavaa ja luotin alusta asti, että vaikka myyntiaika venyi, menee se maaliin ihan varmasti.
Click Here
Myyjä, Kellokoski
Kiinteistövälittäjä ammattitaitoinen. Kohtelias ja ystävällinen. Vastasi aina sähköposteihin ja piti meidät hyvin ajan tasalla. Ajoissa paikalla. Voin lämpimästi suositella.
Click Here
Pauli Nevalainen
Kaupat sujuivat hyvin vaikka olinkin perusteellinen ja "hankala" asiakas. Työllistimme välittäjää erinäisillä selvitystöillä, joista hän selviytyi kiitettävästi. Lisäksi välittäjä hoiti myös pankkimme virheet kuntoon, josta suuri plussa hänelle.
Click Here
Janne Heltimoinen
Kaikki sujui erinomaisesti ja sujuvasti Matin kanssa. Ensikäynnistä avaintenluovutukseen Matista jäi ammattitaitoinen, ystävällinen ja huolellinen kuva. Asunto meni nopeasti kaupaksi ja erinomaiseen hintaan. Matti ei lupaile kuuta taivaalta, vaan realistisen myyntihinnan ja myyntiajan sekä tekee kovasti töitä asunnon myynnin eteen. Voin suositella Mattia kaikkille asunnon myyntiä harkitseville.
Click Here
Antti Paavola
Välittäjä oli asiallinen ja todella aktiivinen yhteyden pidossa, hänet myös tavoitti toimisto ajan ulkopuolella erinomaisesti. Kaupat syntyivät ripeällä aikataululla. Voin suositella muillekkin.
Click Here
Jaana Länsisalmi
Olimme jo pitkään yrittäneet myydä taloamme toisen toimiston kautta ilman tulosta. Heti kun vaihdoimme välittäjän Mattiin alkoi tapahtua. Lähes joka näytöllä oli katsojia ja mielenkiintoa löytyi ja keväällä sitten oikea ostajaperhe löytyi. Matilla on vahva paikallistuntemus ja positiivinen, aktiivinen ja ammattimainen ote kaikkeen tekemiseensä ja homma hoituu varmasti. Lisäplussaa annamme siitä, että meidät pidettiin ajantasalla missä mennään, ei tarvinnut arvailla.
Click Here
Pirjo Koski
Mielestämme kaikki sujui tosi hyvin. Saatiin talo myytyä sopivalla aikataululla. Myyjä oli paras.
Click Here
Previous
Next