Autamme sinut läpi asuntosi myynti- tai ostovaiheet. Alusta loppuun. Voit luottaa rautaisiin ammattilaiseemme – meidän kanssa olet hyvissä käsissä.

Ihmisläheistä asuntokauppaa, asiakkaan ehdoilla.

Tiedämme, että uuden asunnon osto tai vanhan kodin myyminen ovat tärkeitä hetkiä elämässä. Kyse ei ole mistä tahansa päätöksestä. Asuntokaupoissa tunteet ovat aina läsnä. 

On harvoja asioita, joihin ihmiset suhtautuvat yhtä tunteellisesti kuin kotiinsa. Meidän tehtävänämme on yhdistää oikeat kodit oikeisiin ihmisiin. Kyse on kuitenkin kodista. 

Kiinteistövälitysalan eturivin myyjät palveluksessasi

Huipputiimimme riveissä seisoo kokeneita myyjiä, ja moni meistä onkin toiminut pitkään yrittäjinä. Olemme työskennelleet monen vuoden kokemuksella erilaisten kohteiden ja projektien parissa. Palvelemme Sinua kattavasti kaikissa kiinteistöasioissa. 

Loppujen lopuksi olemme kuitenkin tavan ihmisiä. Vanhempia, isovanhempia, puolisoita ja ystäviä. Meille on tärkeää, että voimme tarjota huippuluokan palvelua “ihmiseltä ihmiselle”.

Nosta jalat pöydälle

Jätä paperiasiat, neuvottelut sekä kaupat meidän hoidettavaksi. Sinä teet ainoastaan päätökset ja me olemme tukenasi, koko myynti- tai ostoprosessin alusta loppuun asti. 

Meiltä saat saman katon alta kaiken tarvittavan asuntokauppoihin liittyen aina markkinointimateriaaleista kauppkirjojen laatimiseen. Lisäksi toteutamme myös arviot perunkirjoitusta, pankkia ja ositusta varten, sekä arviokirjan.

Ammattilaisilla on silmää yksityiskohtiin

Valokuvat ovat tärkeässä roolissa asunnon myynnissä. Kokeneet ja palkitut ammattivalokuvaajamme ottavat asunnostasi ensiluokkaiset kuvat.

Anna meidän auttaa sinut läpi elämäsi tärkeimmän kaupan

Me tunnemme markkinat ja hallitsemme asuntokaupan lainsäädännön kaikkine kiemuroineen. Me huolehdimme selonotto- ja tiedonantovelvollisuuksistamme ja selvitämme myös kohteen taustat ja tulevaisuuden näkymät. 

Me haluamme löytää parhaimman mahdollisen lopputuloksen. Me haluamme, että sinä voit mennä hyvillä mielin kotiin.

Yhteistyökumppanimme

Yhteistyökumppanimme