Meillä on vankka kokemus uudiskohteiden myynnistä ja tuoreita ajatuksia markkinointiin.

Kokenut kumppani uudiskohtesiin

Olemme kokeneita uudiskohteiden myyjiä, meillä on hyvät yhteistyökumppanit ja kontaktit. Hyödynnämme tuoreita ideoita markkinoinnissa ja käytämme uudenaikaisia työkaluja. Tutustu rakennuttajien palveluihimme alla ja ota rohkeasti yhteyttä!

Olemme kokenut talo täynnä ammattitaitoisia välittäjiä, emmekä pelkää ottaa haasteeksi isompaakaan kohdetta. Teemme aina täyden markkinatutkimuksen kohteeseen, ja luomme ammattitaitoisen markkinointisuunnitelman materiaaleineen. Ota meihin yhteyttä, mikäli tarvitset rakennuskohteeseesi ammattivälittäjän kumppaniksesi.

Tarjoamme osaavaa ja monipuolista apua uusien ja olemassaolevien kohteiden myynnin kehittämiseen ja edistämiseen. Pitkä kokemus ja kiinteistönvälitysalan liiketoimintaprosessien syvällinen tuntemus auttavat saavuttamaan halutut tavotteet. 

Voimme tulla mukaan missä projektin vaiheessa vain on tarvetta

Tammikuun TALVItarjouksena tarjoamme uusille asiakkaille veloituksetta premium-stailauksen.

Nyt sinulla on loistava mahdollisuus aloittaa asunnon myynnin suunnittelu Top Housen kanssa. Premium-stailaus kiihdyttää sinunkin asuntosi myyntiä huomattavasti ja nyt saat sen tarjouksena täysin veloituksetta. Jätä yhteystietosi niin aloitetaan.