Myyjä, Tuusula

Sujuvasti lähti myynti liikkeelle ja asuntomme myytiin huippu nopeasti sopivaan hintaan. Välittäjämme otti hienosti huomioon tarpeemme kauppaa neuvotellessa.
Kaikinpuolin jouheva kaveri.

Myyjä, Järvenpää

Antti on todella ammattitaitoinen ja tehokas välittäjä. Asiat sujuivat prosessin kaikissa vaiheissa erittäin hyvin. Vahva suositus!

Ostaja, Järvenpää

Kaikki sujui erinomaisesti. Antti osasi hoitaa hommansa erittäin hyvin. Voin suositella!

Ostaja, Järvenpää

Lyhyesti: Asiat sujuivat mutkattomasti, asiallisesti, ripeästi ja ammattitaitoisesti toivomillani ajankohdilla. Sain tarpeeksi selkeää ja täsmällistä tietoa asioista, jotka minua kiinostivat. Sain vastaukset kaikkiin kysymyksiini. Lisäksi kaikki tapahtui vielä miellyttävässä ja ystävällisessä ilmapiirissä.

Myyjä, Nummenkylä

Talokaupat sujuivat meidän näkökulmasta helposti, vaivattomasti ja nopeasti. Meitä pidettiin hyvin ajantasalla kysyntätilanteesta. Talon esittelykuvat olivat huippulaatua ja esittelyteksti omaperäinen!:-)

Ostaja, Järvenpää

Puoli taloa elementtelä ylhäällä? Vaikea sanoa muuta, näin alkuvaiheessa.

Myyjä, Järvenpää

Kaikki sujui todella hyvin ja ammattitaidolla. Asunto myytiin nopeammin kuin mitä osasin odottaa, heti toisen näytön jälkeen. Kiitokset Antille

Ostaja, Järvenpää

Kaikki sujui oikein mukavasti: kiinnostuin kohteesta perjantai-iltana + soitin heti lauantaiaamuna Antti Okkerille + sain häneltä puhelimessa haluamani lisätiedot. Tein jo puhelimessa alustavan varauksen kohteesta + autohallipaikasta ja kävin maanantaiaamuna vahvistamassa varaukseni. Samalla kävimme läpi kansion tiedot RS-kohteesta. Kaupat sovittiin maanantaille 10.3. ja sujuivat hyvin.