Toimialueet

Top House tarjoaa laadukasta ja aitoa kiinteistönvälitystä pääkaupunkiseudulla.

Espoo

Top House toimii myös Espoossa. Kiintestönvälitysalan ammattilaisena Top House on toiminut jo vuosia Espoon alueella. Espoo on rauhallinen, taloudeltaan vakaa kaupunki kattavilla palveluilla. Vuonna 2020 Espoon väkiluku oli 291 086 asukasta, joka tekee siitä Suomen toiseksi suurimman kaupungin.

Helsinki

Top House välittää asuntoja Helsingissä. Helsinki on päätoimialueitamme, ja toimimme myös koko pääkaupunkiseudulla. Jos kaipaat kaupungin vilskettä ja elämää, on Helsinki varmasti oiva valinta sinulle. Mahtavat kerrostaloasunnot, keskustan vanhat arvokiinteistöt ja pääkaupunkiseudun parhaat asunnot löydät Top House Helsingin kiinteistönvälittäjiltä.

Hämeenlinna

Hämeenlinna on Suomen historiallisimpia kaupunkeja. Se sijaitseee Suomen väestöllisessä keskipisteessä, eikä sieltä ole pitkä matka pääkaupunkiseudullekaan. Kattavat palvelut, paljon mielenkiintoisia kohteita ja kasvavat asuntomarkkinat tekevät Hämeenlinnasta hyvän kohteeen. Tutustu välittäjiimme Hämeenlinnassa.

Järvenpää

Kiinteistönvälitys Top House toimii myös Järvenpäässä. Järvenpää on pieni mutta kotoisa kaupunki Uudenmaan maakunnassa, lähellä pääkaupunkiseudun vilskettä. Tuusulanjärven idyllinen rannikkoseutu ja hyvät kulkuyhteydet muualle pääkaupunkiseudulle tekevät Järvenpäästä haluttua seutua asuntomarkkinoilla.

Kerava

Kerava on yksi Top Housen toimialueista, jossa olemme välittäneet asuntoja jo hyvän aikaa. Tiheään asuttu ja mukavan kompakti Kerava tarjoaa kuitenkin asujalleen miellyttävän lähellä toisiaan sijaitsevat palvelut, koulut, ja hyvät kulkuyhteydet vaikkapa Helsinkiin ja muualle pääkaupunkiseudulla. Jos kaipaat kokenutta ja laadukasta kiinteistönvälityspalvelua Keravalla, ota yhteys Top Houseen!

Tuusula

Keravan ja Järvenpään äitikunta Tuusula on mukavan idyllinen paikka lapsiperheille, mutta myös houkutteleva kohde asuntosijoittajille. Tutustu Top Housen kohteisiin Tuusulassa, tai valitse meidät välittämään asuntosi. Kun haluat ammattitaitoisen välittäjän asunnollesi Tuusulassa, ota yhteys meihin.

Vantaa

Vantaa on Suomen neljänneksi suurin kaupunki 235 768:lla asukkaallaan. Hyvät palvelut, ostoskeskukset ja lentokenttä tekevät Vantaasta halutun kohteen niin lapsiperheille kuin vaikkapa eläkeläisille. Vantaa on kansainvälinen, kasvava kaupunki, jossa kaikki on sopivan lähellä. Kun kaipaat osaavaa välittäjää Vantaalla, valitse Top House LKV.

Kun haluat maksuttoman arvioinnin, täytä lomake alapuolelta

Asunnon myyntiin vaikuttaa koko kiinteistönvälitysprosessi, jota kiinteistönvälittäjäsi hoitaa aktiivisesti. Me Top Housella olemme motivoituneita ja innostuneita sekä aidosti kiinnostuneita löytämään asunnollesi uuden omistajan. Välittäjämme ovat huippuammattilaisia ja tuntevat erinomaisesti Järvenpään, Helsingin, Espoon, Tuusulan, Keravan, Vantaan sekä Hämeenlinnan asuntomarkkinan.