Kiinteistönvälitys Tuusula

Top House LKV toimii myös Tuusulassa.

Tuusula sijaitsee alle 30 kilometrin päässä maamme pääkaupungista, ja Helsingistä Hyrylään pääseekin suoraan Tuusulanväylän moottoritietä pitkin. Maalaisromanttiset omakotitalot sekä modernit uudiskohteet lähellä Helsinkiä, Keravaa ja Järvenpäätä kutsuvat muuttovoittoiseen Tuusulaan asujia kauempaakin. 

Tuusula tarjoaa hyvät puitteet asumiseen - Top House auttaa uuden kodin löytämisessä

Tuusulan metsäpolut tarjoavat loistavat puitteet maastopyöräilijöille, aivan kuten myös ratsastajille ja motocross-harrastajille Tuusulasta löytyy miljöötä kilometrikaupalla. Häklin uimaranta saa kesäisin paikalliset innostumaan uimisesta, joista osa jatkaa harrastuksen parissa myös talvella Tuusulan uimahallissa. Veneharrastajille on venepaikkoja, luistelijoille ja jääkiekon pelaajille ulkojääkenttiä sekä kalamiehille järvi, jossa onkia ja pilkkiä. 

Lapsiperheet arvostavat Tuusulassa hyviä kouluja ja päiväkoteja, joista valittavana on esimerkiksi musiikkipäiväkoti Pilke tai liikuntapäiväkoti Vauhti. Myös erilaiset kerhot, kuten leivontakerho, keppihevoskerho sekä salibandykerho tekevät lasten arjesta hitusen hauskempaa!

Kauttamme löydät unelmiesi asunnon

Lottamuseo, Fjällbön puisto, historiallinen Aleksis Kiven kuolinmökki, taiteilijakoti Halosenniemi sekä Sarvikallion retkeilyalue antavat hyvän kuvan Tuusulasta, joka yhdistää taidokkaasti kulttuurin ja luonnon sujuvaksi kokonaisuudeksi. Katseen vangitsevat järvet, vihreät metsät, upeat auringonkukkapellot, näyttävät rantakalliot sekä lintutorni antavat syyn vähintäänkin päivän tai kahden mittaiselle retkelle. Mitä todennäköisemmin kuitenkin ihastut monipuoliseen Tuusulaan ikihyviksi, eikä enää satunnaiset päiväretket luonnon helmaan riitä. 

Juuri näistä syistä Tuusula on kasvavaa ja haluttua seutua kiinteistömarkkinoilla. Suosituimpia asuinalueita ovat esimerkiksi pientalovaltainen Lahela ja Anttilanrannan uusi luonnonkaunis asuinalue kulttuurihistoriallisissa maisemissa.

Antti Okker

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, Rakennuttaja-asiamies (RAKI)

Matti Marttila

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Timo Nevalainen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Merja Pulla

Myyntipäällikkö, LKV, LVV, KiAt, KED Kaupanvahvistaja tunnus 402000/49

Niko Stenbäck

Asuntomyyjä

Etsitkö asiantuntevaa ja ammattitaitoista välittäjää Tuusulasta?

Top House LKV on pitkään Tuusulan alueella toiminut kiinteistönvälittäjä.
Välitystyössä palvelumme laatu, asiakastyytyväisyys ja pitkälle kehitetty myyntiprosessi puhuu puolestaan. 
Top House LKV on asuntokaupan aitona ammattilaisena mukana, kun myyt asuntoasi tai etsit uutta kotia pääkaupunkiseudulla.

 

Helmikuun TALVItarjouksena tarjoamme uusille asiakkaille veloituksetta premium-stailauksen.

Nyt sinulla on loistava mahdollisuus aloittaa asunnon myynnin suunnittelu Top Housen kanssa. Premium-stailaus kiihdyttää sinunkin asuntosi myyntiä huomattavasti ja nyt saat sen tarjouksena täysin veloituksetta. Jätä yhteystietosi niin aloitetaan.