Anne-Mari Järvinen

Anne-Mari Järvinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Olen kiinteistönvälitysalan ammattilainen

Asuntokauppa on yksi elämän suurimmista siirroista. Tavoitteenani on tehdä siitä teille mahdollisimman vaivaton ja hyvä kokemus. Olet sitten myymässä tai ostamassa asuntoa, olen aina valmis laittamaan itseni likoon. Toimin työssäni intohimolla ja ennakkoluulottomasti, aina asiakkaan edun mukaisesti ja hyvää välitystapaa noudattaen. Asiakaspalvelu, rehellisyys ja erinomaiset vuorovaikutustaidot ovat vahvuuksiani ja tärkeintä minulle onkin aina tyytyväinen asiakas. Älä epäröi ottaa yhteyttä vaikka heti, autan mielelläni. Tehdään yhdessä asuntohaaveistasi totta!

MINUSTA SANOTAAN:

Edustajanne on erittäin hyvä Välittäjä sanan varsinaisessa merkityksessä. Ensi puhelun aikana ammattitaito tuli esiin. Kun vertaan häntä aiempaan välittäjään kotini myyjänä, ero kaikissa vaiheissa on erittäin iso. Koko prosessi alkoi minun etujen korostamisella myyjänä. Kun kodin myynti on ensikerran tapahtuva prosessi, tuen merkitys korostuu, jottei lukuisia asioita tarvitse miettiä vaan voi keskittyä uuden kodin asioihin. Olen todella kiitollinen hänen panoksestaan kotini myynissä. Ongelmia ei ollut missään vaiheessa. Valtava kiitos! Esitteen vaikuttavuus ja esim. digikuvat jossa huonekaluja oli lisätty tyhjään asuntoon olivat hienoja. Vaimo sanoi että, haluaa palata takaisin kun sisustus näytti niin hyvältä!

Oikein mukava ja asiallinen. Nopeat vastaukset. Kiitos.

– Mika Leon Yösärä

Emme olisi ikinä voineet toivoa parempaa ja ammattitaitoisempaa kiinteistövälittäjää! Kaikki toimi niin kuin piti.

– Samir Abya

Olen erittäin tyytyväinen koko paketista miten hienosti välittäjä selvitti kaikki talon paperit, kuntotestin, markkinoinin, ja myynnin. Erittäin rauhallinen ja hymyssä suin mutta silti määrätietoinen ja ammattitaitoinen, rautainen asunnonvälittäjä. Todiste siitä, kaupat syntyivät nopeasti! Kiitos!

Myyjästä jäi toisi ihana ensivaikutelma! Hän olikin koko processin aikana tosi tarkka, ammattitaitoinen, luotettava, ihmisläheinen, välittävä ja huumorintajuinen. Hänestä huomaa että hän kovasti tykkää omasta työstään! Aivan ihana väittäjä!!

Välittäjä oli luotettava ja aito. Verrattuna muihin välittäjiin keiden kanssa olemme tänä vuonna asioineet ,suurimmasta osasta kokemus epäaitous, vilppi, teennäisyys. Tästä jäi hyvä mielikuva ja alusta asti oli tunne että on ”aito” ei teennäinen.

Aivan huippu ihana välittäjä! Ammattitaitoinen, tarkka ja ihmisläheinen!

Kaikki sujui hyvin ja meidän kannalta helposti. Annen kanssa yhteydenpito oli sujuvaa.

– Veera Brandt

Kaikki sujui hienosti alusta loppuun.

Vaikka myyntiaika oli hieman pidempi mitä alunperin ajattelimme niin välittäjän toiminta oli täyden 10 suoritus koko projektin ajan. Erittäin asiantuntevaa ja hienoa toimintaa koko ajan. Kiitos

Välittäjästä tuli miellyttävä ja hyvä ensivaikutelma ja se pitikin paikkansa koko ajan. Samoin kaikki toimi niin kuin pitikin

Erittäin hyvää ja ammattitaitoista palvelua. Kaikki toiveet toteutui ja välittäjä oli valmis auttamaan asiassa kuin asiassa. Ollaan erittäin tyytyväisiä.

Asiallista ja asiantuntevaa palvelua. Kaikki meni hienosti.

Välittäjä aivan ihana ja herttainen. Yhteyden pito hoitui hyvin.

– Pilvi-Maari Karjalainen

Kokonaisuudessaan asuntokaupasta jäi todella hyvä fiilis. Välittäjä oli aktiivinen, luotettava ja asiantunteva. Aikatauluissa pysyttiin todella hyvin ja asunto meni todella nopeasti kaupaksi. Yhteydenpito oli todella hyvää ja oli todella mukavaa, että saimme apua myös uuden asunnon etsimiseen. Kaiken kaikkiaan asuntokauppa sujui todella vaivattomasti ja hyvin.

Asunnon myynti toimeksiannosta kaupantekoon sujui ripeästi, välittäjä piti yhteyttä ja antoi väliaikatietoa tilanteen mukaan.

Ensivaikutelma oli oikein hyvä ja lämmin. Minun toiveita kuunneltiin ja kunnioitettiin koko prosessin ajan. Verrattuna muiden firmojen välittäjä ehdokkaisiin, koin saavani kaipaamaani kunnioittavaa palvelua heti ilmaisesta arviokäynnistä alkaen. Olen todella tyytyväinen ammattilaisen tapaan tutustua vanhemman omakotitalon remonttihistoriaan ja talotekniikkaan. Myyntiin vaikuttavat tekijät selvitettiin huolella ja asiakkaat saivat tietoa talosta kuin omistaja ne olisi kertonut. Yhteydenpito oli hyvää alusta loppuun saakka. Hinta-arvio oli realistinen ja kaupat toteutuivat odotetussa ajassa odotettuun hintaan. Suosittelen lämpimästi!

Välittäjä oli todella asiantunteva ja perehtynyt alueen asuntomarkkinoihin ja asunnonmyyntiprosessin vaiheet käytiin läpi huolellisesti. Yhteydenpito oli erinomaista koko myyntiprosessin ajan. Kohdekuvat olivat huippulaatuiset ja myynti-ilmoitus oli hieno ja huolellisesti laadittu. Välittäjän ulospäinsuuntautuneisuuden, positiivisuuden ja ammattitaidon avulla kohteesta saatiin odotuksia korkeampi hinta. Vahva suositus!

Hyvä välittäjä, piti kokoajan tasalla. Varmasti asioin jatkossakin hänen kanssaan.

– Milla Sorvoja

Sujui hyvin kaikki! Pieni hämmennys ekalla tapaamisella tosin oli kun esitteessä netissä välittäjällä oli vaaleat hiukset ja todellisuus olikin mustat.

Kaikki sujui hyvin. Anne-Mari hoiti tehtävänsä kiitettävästi. Hän oli rehellinen ja luotettava. Ei ole mitään negatiivista sanottavaa.

Välittäjä oli mukava ja aktiivinen, neuvottelutaitoa kaipaisimme lisää tarjoustilanteisiin. Kokemus tuo varmaan sitäkin.

Erittäin ystävällinen ja avulias välittäjä, häneltä sai ripeitä vastauksia asiaan kuin asiaan. Iso kiitos Anne-Marille kaikesta avusta asuntokauppojen suhteen 🙂

Meillä oli myytävänä omakotitalo, jossa on paljon huoneita ja sopisi hyvin lapsiperheelle. Anne-Mari arvioi hinnan realistiseksi, näytti asuntoa aktiivisesti ja sai useita tarjouksia. Useiden päälleekkäisten tarjousten käsittely sujui hänen avullaan hienosti sekä oikealla ja tasapuolisella tavalla sekä meitä, että tarjoajia kohtaan. Hänen avullaa ostajat pääsivät tutustumaan taloon ja sen asiakirjoihin kattavasti sekä järjestämään halauamansatutkimukset ja kartoitukset. Saimme tehtyä luotettavat kaupat.

Palvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa. Yhteydenpito alusta asti erinomainen, olinme muuttuvista tilanteista hyvin tietoisia koko prosessin ajan. Tarjouksen teko nopeaa ja helppoa. 

hyvä ensivaikutelma välittäjistä aikataulut piti hyvin ongelmat hoituivat hyvin hyvä kokonaiskuva myös vilman osasta asioiden hoidosta yhdessä anne marin kanssa.

Hyvä ensivaikutelma ja vastasivat ensivaikutelmaan loistavasti aikataulut toimi sovitusti ja täydellinen kokonaiskuva sekä osallistui myös toiseen asuntokauppaan auttaen siinä josta olemme tosi iloisia apu on tarpeen t helena.

Varaa maksuton arviokäynti

Arviokäynti on maksuton, kun harkitset asuntosi myyntiä. Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

 

Toimipisteet

Järvenpää: 
Sibeliuksenkatu 27 LH 2, 04400

Helsinki:
Liisankatu 27 A 4, 00170

Hämeenlinna: 
Aurinkokatu 1, 13100

Top house lkv

Yhteystiedot

Puhelin: 040 821 5779
Sähköposti: toimisto@tophouse.fi
Y-tunnus: 2916486-9

Ovi unelmiisi.

Toimipisteet

Järvenpää: 
Sibeliuksenkatu 27 LH 2, 04400

Helsinki:
Liisankatu 27 A 4, 00170

Hämeenlinna: 
Aurinkokatu 1, 13100

Yhteystiedot

Puhelin: 040 821 5779

Sähköposti: toimisto@tophouse.fi

Y-tunnus: 2916486-9

Top house lkv

Ovi unelmiisi.