HENNA KINNUNEN

HENNA KINNUNEN

Somemarkkinointi

+358 40 411 6420
henna.kinnunen@tophouse.fi
Alueet:
Järvenpää
Kerava
Hyvinkää
Tuusula
Vantaa
Helsinki

Asuntomyyjän työssä pääsen näyttämään parhaat puoleni sekä hyödyntämään monipuolista osaamistani. Olen työskennellyt myynti ja asiakaspalvelu alalla vuosia ja vahvuuksiani onkin ihmisläheisyys, periksiantamattomuus sekä taitava visuaalinen silmä.

Tärkeimpinä seikkoina asunnon myynnissä pidän kohteen oikein hinnoittelua, hyvää ja tiivistä vuorovaikutusta myyjän sekä ostajien kanssa ja taitoa tuoda asunnon parhaat puolet esille. Kauttani saat myös myyntistailauksen kohteisiin, ja laadukkaasti tehtynä se voi jopa nostaa kohteen arvoa, joka on sekä myyjän että ostajan etu.

Asuntomyyjän lisäksi olen myös vaimo ja äiti kolmelle tyttärelle sekä sosiaalisen median vaikuttaja ja intohimoinen sisustaja.

Minulla on vahva sosiaalisen median osaaminen ja se onkin yksi tehokkaimmista markkinointi kanavista jota hyödynnän työssäni. Tilini kattavuus on kuukaudessa n.20tuhatta ja suurinosa seuraajistani on pk-seudulta.

Tervetuloa instagramin puolelle seuraamaan tiliäni @byhennakoo

Olitpa sitten ostamassa tai myymässä niin ota rohkeasti yhteyttä, autan sua tekemään myös sun asuntounelmista totta!

MINUSTA SANOTAAN:

Ostimme hiljattain asunnon, joka oli Hennalla välityksessä.
Olimme ensiasunnon ostajia ja aika noviiseja kaiken tiedon suhteen. Meillä oli paljon kysyttävää ja todella vähän tietoa edes oman lainamme suhteen.

Jo ensikohtaamisesta lähtien Hennasta välittyi mukava ja helposti lähestyttävä tunnelma, joka sai tällaisen arkajalankin uskaltautumaan kysymään kaiken mieleen pulpahtavan maan ja taivaan väliltä. Henna osasi kertoa loistavasti kyseisestä asunnosta, taloyhtiöstä ja koko asuntomarkkinatilanteesta korkojennousuineen päivineen. Lisäksi hän jaksoi selvittää aktiivisesti asioita myös asuntonäytön jälkeen. Henna vastasi aina kysmyksiimme vuorokauden ajasta riippumatta, tai vaihtoehtoisesti selvitti asian mahdollisimman pian.

Aina ensikohtaamisesta toteutuneisiin kauppoihin asti olimme ostajina todella tyytyväisiä Hennan tapaan kohdata meidät, auttaa meitä ja hoitaa kaiken sujuvasti. Pystymme hyvillä mielin suosittelemaan häntä kaikille, jotka kaipaavat osaavaa välittäjää asuntonsa myyntiprosessiin.
Isot kiitokset siis Tophouselle ja eritoten Hennalle upeasti sujuneista kaupoista!

Henna Kinnunen hoiti esimerkillisesti kaupan käynnin alusta loppuun. Saatiin hyvät ja nopeat kaupat ja kaikki sujui moitteettomasti. Suosittelen lämpimästi!

Henna toimi välittäjänä nyt keväällä kun olin ostamassa hänen esittelemäänsä asuntoa. Oma tilanteeni oli astetta mutkikkaampi pankki- yms. haasteiden kanssa, mutta Henna auttoi minua kaikissa vaiheissa varsin kärsivällisesti ja selkeästi.  Kiitos Hennalle oikein asiantuntevasta työstä ja erittäin hyvästä asiakaspalvelusta!

Tein isäni puolesta asuntokaupat asunnosta välittäjä Henna Kinnunen kanssa, haluaisin antaa positiivisen palautteen. Etsin isäni puolesta asuntoa ja kävin kymmenissä näytöissä ja täytyy sanoa että kaikenlaista välittäjää tuli siinä vastaan, varsinkin niitä huonoja jotka ei edes talon papereita voinut lähettää.

Henna oli selkeästi heistä motivoitunein myymään ja auttamaan sekä asunnon ostajaa että myyjää. Kaikki meni erittäin hyvin ja yhteydenpito Hennan kanssa oli hyvää, hän vastasi kaikkiin viesteihini heti. Jos joskus oman asunnon myyn niin pidän Hennan mielessä, ehdottomasti hyvä välittäjä.

Vaikka itse olinkin kaupanteon aikana Portugalissa niin sain koko ajan Hennalta tietoa ”missä mennään”.
Mielestäni erittäin palvelualtis ja hoitaa lupaamansa asiat.

Henna Kinnunen hoiti esimerkillisesti kaupan käynnin alusta loppuun. Saatiin hyvät ja nopeat kaupat ja kaikki sujui moitteettomasti. Suosittelen lämpimästi!  

Santeri Vauramo

Varaa maksuton arviokäynti

Arviokäynti on maksuton, kun harkitset asuntosi myyntiä. Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

 

Toimipisteet

Järvenpää: 
Sibeliuksenkatu 27 LH 2, 04400

Helsinki:
Liisankatu 27 A 4, 00170

Hämeenlinna: 
Aurinkokatu 1, 13100

Top house lkv

Yhteystiedot

Puhelin: 040 821 5779
Sähköposti: toimisto@tophouse.fi
Y-tunnus: 2916486-9

Ovi unelmiisi.

Toimipisteet

Järvenpää: 
Sibeliuksenkatu 27 LH 2, 04400

Helsinki:
Liisankatu 27 A 4, 00170

Hämeenlinna: 
Aurinkokatu 1, 13100

Yhteystiedot

Puhelin: 040 821 5779

Sähköposti: toimisto@tophouse.fi

Y-tunnus: 2916486-9

Top house lkv

Ovi unelmiisi.