Iida Seppänen

Iida Seppänen

Asuntomyyjä

Kun haluat hyvää asiakaspalvelua ja rehellisen sekä tarkan asiantuntijan asunto-asioillesi, se on tässä!Olitpa sitten myymässä omaa asuntoasi tai etsimässä itsellesi uutta kotia, tai mielessäsi on sijoitusasunnon osto tai myynti, ota rohkeasti yhteyttä minuun. Kerron mielelläni lisää palvelustamme.Hallitsen ja hoidan puolestasi myyntiprosessin toimeksiannosta aina onnistuneeseen kauppaan saakka. Soita ja ota ammattitaitoni käyttöön.

MINUSTA SANOTAAN:

Meille jäi aivan ihana tunne meidän välittäjästä. Otti homman haltuun samantien, piti meidät ajan tasalla koko ajan ja muutenkin tsemppasi läpi tämän koko prosessin. Jos olemme tulevaisuudessa myymässä kotiamme, tiedän, että otan ensimmäisenä yhteyttä Iidaan. Tiedän myös, että voin kysyä häneltä asunto asioissa neuvoja sekä vinkkejä. Iidasta jäi lämmin ja luottavainen fiilis. Tekee todella työtä täydellä sydämmellä!

Myynti tapahtui uskomattoman nopeasti ja hyvin vaivattomasti. Välittäjä toimi asiallisesti ja asiantuntevasti sekä piti hyvin ajan tasalla, mikä myynnissä on tilanne.

Iida on ihan huippu välittäjä, osaava ja ammattimainen. Hän oli tukena joka tilanteessa ja auttoi aina kun oli tarve. Erittäin hienosti hoidettu kokonaisuudessaan! Ei voi kun suositella ! Loistavaa työtä kaikin puolin.

Välittäjä hoiti mielestäni asiat hyvin. Kuitenkin aika oli melko haastava kuin myös kohteen sijainti.

Hei Ensi tapaamisesta lähtien IIdan kanssa oli luontevaa asioida ja sain nopeasti kaikki toivomani lisätiedot asunnosta sähköpostiini. Mitään erityisiä ongelmia ei ilmennyt ja kaiken kaikkiaan asuntokapasta jäi positiivinen tunne.

Kaikki sujui oikein mukavasti. Asunto myytiin uskomattoman nopeasti ja välittäjän toiminta oli ammattimaista ja asiakaslähtöistä. Yhteydenpito sujui sekä tarvittaviin kysymyksiin sai vastaukset heti. Tämä asuntokauppa ylitti omat odotukseni 100%:lla.

Loistava välittäjä. Ensivaikutelma oli hyvä, joka myös vastasi todellisuutta. Sovituista aikatauluista pidettiin kiinni.

Ensivaikutelma välittäjästä oli luottamusta herättävä ja asiallinen. Hinta-arvio asunnosta oli realistinen. Yhteydenpito toimi ajantasaisesti. Kokonaisvaikutelmana voin suositella Iida Seppästä asuntokaupoissa välittäjäksi.

Iida myi asuntomme nopeammin kuin olisimme osanneet odottaa ja piti meidät hyvin ajantasalla kaikesta. Iida on paras välittäjä ja aijon varmasti suositella häntä ihan kaikille. Siinä on aito, iloinen ja huolehtiva välittäjä. Iidan kanssa oli mukava myydä asuntoa, sillä hän piti sovituista aikatauluista kiinni ja neuvoi meitä ihan kaikessa mitä tuli mieleen. Hänet myös tavoitti AINA kellonajasta riippumatta. Mikään asteikko ei riitä kertomaan sitä, miten tyytyväinen olen, enkä pysty kiittämään Iidaa tarpeeksi siitä, miten hän hoiti tämän koko prosessin alusta loppuun. Joku voisi sanoa, että hän teki vain työtään, mutta voin vannoa, että Iida teki paljon enemmän kuin vain työtään!

Iida on paras.

– Matias Siponen

Välittäjä oli edelliseltä kesältä tuttu, tästä syystä houkuttelinkin hänet ottamaan asunnon myyntiin. Ida hoiti kaikki sovitut asiat mallikkaasti, mm. näytöt saatiin sovittua mukavasti kaikkien aikataulujen puitteissa. Olin valmistautunut pidempään myyntiaikaan, mutta n. kahdessa viikossa oli jo sopiva tarjous tullut, ja paperit allekirjoitusta vaille valmiina. Asuntokaupasta jäi todella positiivinen fiilis, hyvin pitkälti välittäjän ansiosta 🙂

Minusta kaikki sujui odotettua paremmin ja nopeammin. kyllä ensivaikutelma vastasi täysin todellisuutta. Minusta kokonaiskuvasta jäi sellainen tunne että ei paremmin olisi voinnut mennä.

Iida on supersympaattinen, empaattinen ja välittävä välittäjä toivottavasti menestyksekkään uransa alkutaipaleella. Asiakaskohtaamisessa asiakaana olen saanut hänen jakamattoman huomionsa ja kysymyksiin löytyy aina vastaus. Olen asioinut Iidan kanssa asunnon ostajana ja myyjänä ja asiat ovat aina hoituneet huolella ja ripeästi. Aivan huippuvälittäjä nuoresta iästä huolimatta! Aion ehdottomasti kääntyä Iidan puoleen myös seuraavan kerran kun välttäjää tarvitaan! 

Itselläni oli jo erään muun henkilön kokemus talomyynnistä ja suositteli Iida Seppästä minulle. Iida hoiti kiinteistön myynnin erittäin ammattitaitoisesti ja piti minut ajan tasalla koko myynnin ajan. Mielestäni hänen hinta arvio oli kohdillaan ja uskon sen jouduttaneen kiinteistön myyntiä.

Todella luotettava välittäjä. Oli aina tavoitettavissa & hoiti asiat nopeasti. Piti myyjät koko ajan tilanteen tasalla, olemme todella tyytyväisiä 🙂

Kaikki sujui hyvin ja jouhevasti.

Välittäjä oli arviokäynnillä asiantunteva,reipas ja pirteä. Kyllä vastasi todella ammattitaitoinen ja ripeä.Kyllä iso plussa alle viikossa hyväksyttiin jo tarjous. NOPEA JA Tehokasta!

Olimme välittäjäämme erittäin tyytyväisiä! IIda hoiti työnsä kaikin puolin loistavasti sekä ammattitaitoisesti.Hän on erittäin reipas ja luotettava. Hän reagoi heti ksysymyksiin ja kaikki hommat hoitui nopeasti ja saumattomasti. 

Hyvin vähän kyseisen välittäjän kanssa olimme tekemisissä valitettavien sairastapausten johdosta. Niistä huolinatta kaikki hommat hoituivat nopeasti ja tehokkaasti ja vastauksia kysymyksiin ei tarvinnut odottaa. Siitä iso kiitos.

Kaikki sujui alusta lähtien upeasti. Ennen kun kohde oli edes löytynyt, olimme Iidan kanssa yhteydessä ja hän kartoitti meille aktiivisesti sopivia kohteita. Kun tämä oikea löytyi, oli Iida kanssamme alusta loppuun asti tukena sillä emme ensi-asunnon ostajina tienneet mistään mitään. Hän vastasi kaikkiin kysymyksiimme ja selvitti asiat puolestamme. Iidan yhteydenpito koko prosessin aikana oli tiivistä ja positiivista, joka on erittäin suuri plussa stressaavien kauppojen keskellä. 

Kaikki sujui kuin unelma. Välittäjä oli iloinen, ihmisläheinen ja hoiti kaiken mallikkaasti.

Asunnon myynti kokonaisuudessaan sujui oikein vaivattomasti. Olemme erittäin tyytyväisiä Iidaan. Hän oli aktiivinen, ystävällinen ja täsmällinen.

Välittäjä oli todella luotettava ja ammattitaitoinen. Oli aina tavoitettavissa, piti hyvin ajan tasalla missä mennään. Suosittelen!! 🙂

– Jenni Marianne Numminen

Kauppahinta oli parempi mitä osasin odottaa. Olen todella tyytyväinen välittäjään. Ainut miinus se, että kuuluiko minun väitellä isännöitsijänä kanssa oikeasta velka summista. koska minun rahat kyseessä, niin väittelin. Siihen olisin kaivannut jämäkämpää otetta.

Moni voi myydä taloja,mutta se miten ja kuka ne myy on eri asia. Olemme myynet jo kaksi kotia ja molemmat ovat menneet myynti Iidan kautta ja jokaisella kerralla on ollut selvää,että hän tekee työtään myös sydämellään. Arvostaa ja kuntelee asiakkaan toiveet,kaikki tapahtuu nopeasti,mutta tärkeintä huolellisesti. Jos etsit itsellesi välittäjää, joka oikeasti ja aidosti keskittyy täysillä juuri sinun kotisi myynti huomioon ottaen,että kotisi on sinulle rakkain paikka niin silloin suosittelen lämpimästi Iida,sillä hän myy koteja ammattitaidolla ja sydämellä! Kiitos jälleen Iidalle erinomaisesta palvelusta ja siitä että hän oikeasti välittää asiakkaistaan ja kohteistaan. Iida on meidän perheen luottovälittäjä!

Kaikki meni hienosti ja odotetusti tykkäämme ripeästä toiminnasta ja ongelma tilanteissa ongelmat ratkesivat ammattitaitoisesti.

– Eetu Eemola

Helppoo ja kivutonta. Ykköstykki.

Homma luisti kuin rasvattu.

Varaa maksuton arviokäynti

Arviokäynti on maksuton, kun harkitset asuntosi myyntiä. Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

 

Toimipisteet

Järvenpää: 
Sibeliuksenkatu 27 LH 2, 04400

Helsinki:
Liisankatu 27 A 4, 00170

Hämeenlinna: 
Aurinkokatu 1, 13100

Top house lkv

Yhteystiedot

Puhelin: 040 821 5779
Sähköposti: toimisto@tophouse.fi
Y-tunnus: 2916486-9

Ovi unelmiisi.

Toimipisteet

Järvenpää: 
Sibeliuksenkatu 27 LH 2, 04400

Helsinki:
Liisankatu 27 A 4, 00170

Hämeenlinna: 
Aurinkokatu 1, 13100

Yhteystiedot

Puhelin: 040 821 5779

Sähköposti: toimisto@tophouse.fi

Y-tunnus: 2916486-9

Top house lkv

Ovi unelmiisi.