Tiia Rothsten

Tiia Rothsten

Vuokravälittäjä, Asuntomyynti

p. +358 45 1382930
tiia.rothsten@tophouse.fi

Tehokkuus. Asiakaslähtöisyys. Ammattitaito. -Nämä ovat tekemiseni kulmakivet.

Asunnonvälityksen pariin löysin tieni noin kuusi vuotta sitten. Tässä ajassa olen yhdistänyt vuokralaiset ja vuokranantajat solmimalla yli 1500 vuokrasopimusta. Teen työni aina täydellä sydämellä ja suurella palolla. Kunnianhimoa ja periksiantamattomuutta ei siis tekemisestäni puutu.

Minulla on kokemusta monipuolisesti niin huoneistojen kuin kiinteistöjenkin parista. Juuri kokemukseni, aidon kiinnostuksen ja aktiivisen otteeni ansiosta olen aina perillä markkinasta ja sen muutoksista, antaen aina ajankohtaista tietoa. Asiakas saa siis aina parhaan mahdollisen hinnan markkinatilanteeseen nähden. Lisäksi toimintatapoihini kuuluu aktiivinen yhteydenpito sekä nopea reagointi.

Vahva luottamussuhde asiakkaan kanssa luo aina pohjan tekemiselle.

Puhtia työntekoon saan liikunnasta ja liike onkin minulle elämäntapa-oli siis tavoite laittaa asunnot tai lenkkitossu liikkeelle, niin onnistuu! Olen myös kilpaillut voimistelussa koko elämääni, joten työmoraali on kohdillaan ja annan aina kaikkeni saavuttaakseni haluamani lopputuloksen. Lisäksi perhe ja ystävät ovat suuressa roolissa elämässäni ja kunniatehtäväni onkin saada olla pienen tytön äiti.

Koen työni erittäin merkitykselliseksi ja arvotan sen korkealle elämässäni. On mahtavaa saada olla mukana prosessissa yhdistäen vuokranantajat ja vuokralaiset sekä myyjät ja ostajat, löytäen ihmiselle sen tärkeimmän paikan-kodin.

Kotikaupunkinani toimii Järvenpää, mutta ennen tätä olen asunut niin Helsingissä, Espoossa kuin Vantaallakin. Uusimaa on siis kokonaisuudessaan on minulle hyvin tuttua! Palvelen koko alueella.

Toivon, että voin auttaa juuri sinua vuokraukseen tai myyntiin liittyvissä asioissa-Älä epäröi olla yhteydessä!

MINUSTA SANOTAAN:

Tiia Rothsten on ollut todella ystävällinen ja kohtelias ja aina vastannut viesteihin. Ja hän järjesti todella joustavasti lisänäytön asuntoon, vaikkei hänen olisi tarvinnut. Kiitos paljon.

Kaikki sujui todella hyvin ja vaivattomasti. Kiitos Tiia!

Vuokralainen löytyi nopeasti ja mutkattomasti. Tulemme käyttämään palveluja myös tulevaisuudessa.

Tiia hoitaa homman positiivisella ja reippaalla otteella, kuuntelee myös asiakkaan näkemystä ja mielipidettä, sekä pitää aktiivisesti yhteyttä prosessin aikana. 10 pistettä!

Kiitos todella hyvin hoidetusta välitystoiminnasta!
Vuokravälittäjissä on suuria eroja, niin kuvien, ilmoitustekstin kuin yhteydenpidonkin suhteen.

Tiian tekemä kohteen esittelyteksti oli erinomaisesti kirjoitettu ja kuvat ensiluokkaisia. Lisäksi yhteydenpito tilannepäivitysten osalta oli aktiivista.

Toimintatapoihin minulla ei ole kehitysehdotuksia, vaikka yleensä niitä löydänkin helposti. Täydet 5 tähteä voin antaa Tiian työskentelystä. Kiitos!

Tiia piti hienosti ajan tasalla tapahtumista, kommunikointi toimi hyvin.
Plussaa myös yritteliäästä asenteesta; voidaan aluksi markkinoida korkeammalla vuokrapyynnöllä ja laskea tarvittaessa (vs. aiemmin käyttämäni välitysliike, joka arvioi vuokran alakanttiin, koska ei halunnut tehdä turhaa työtä)

Palvelu oli tehokasta, riittävä reagointi muuttavaan
markkinatilanteeseen.

Ihana, positiivinen, iloinen ja osaava Tiia! Nopeasti meni ja toivotulla hinnalla. Mukava oli tehdä yhteistyötä! Kiitos 🙂

Mielyttävä, asiakaskeskeinen palvelu. Välittäjä toimi erittäin ketterästi ja raamitti kokonaisuuden erittäin kattavasti.

Kaikki toiminta oli todella nopeaa ja erittäin tehokasta. Tiia intosi hyvin miten asiat etenevät. Ilmoituksen julkaisemisesta heti seuraavana paivana oli näyttö ja huoneistamme sai uudet vuokralaiset näytön jälkeen. Lämmin suositus!

Tiia on aivan mahtavan tehokas, ymmärtää alueen vuokratason, ja on saanut kaikki asuntoni vuokrattua lähes saman tien kun on alkanut hommiin 🙂 Oikea
vuokrataso, tehokas ilmoitteluja osaava välittäjä ovat todella tärkeitä elementtejä!
Kiitos Tiia!!!

Nopeaa toimintaa.Kiitos siitä ja oli miellyttävää asioida Tiian kanssa

Iloinen, myönteinen ja palvelualtis asenne ! Asunnon välitys oli inhimillistä ja ihmisläheistä toimintaa !
Nettisivut ovat kivat ja selkeät !

Välittäjä otti asian heti ammattimaisesti hoitoon.

Varaa maksuton arviokäynti

Arviokäynti on maksuton, kun harkitset asuntosi myyntiä. Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

 

Toimipisteet

Järvenpää: 
Sibeliuksenkatu 27 LH 2, 04400

Helsinki:
Liisankatu 27 A 4, 00170

Hämeenlinna: 
Aurinkokatu 1, 13100

Top house lkv

Yhteystiedot

Puhelin: 040 821 5779
Sähköposti: toimisto@tophouse.fi
Y-tunnus: 2916486-9

Ovi unelmiisi.

Toimipisteet

Järvenpää: 
Sibeliuksenkatu 27 LH 2, 04400

Helsinki:
Liisankatu 27 A 4, 00170

Hämeenlinna: 
Aurinkokatu 1, 13100

Yhteystiedot

Puhelin: 040 821 5779

Sähköposti: toimisto@tophouse.fi

Y-tunnus: 2916486-9

Top house lkv

Ovi unelmiisi.