TUIJA KUIRI

TUIJA KUIRI

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

+358 45 665 0766
tuija.kuiri@tophouse.fi

Alueet:
Kerava

Hei. Olen keravalainen kiinteistönvälittäjä. Olen toiminut Kiinteistönvälittäjänä jo kaksitoistavuotta myyjien ja ostajien kanssa hyvässä hengessä. Oman henkilöhistoriani myötä tunnistan erilaisten elämäntilanteiden haasteet ja rikkaudet. Ripaus maalaisjärkeä eri käänteissä on tarpeen. Siitä minut tunnetaan. Top Housen myötä minulla on käytössäni välitystoiminnan tueksi kattavat nykyaikaiset työvälineet joita käytän sinun hyväksesi. Tutustuthan alla vielä saamiini asiakaspalautteisiin.

MINUSTA SANOTAAN:

Välittäjäni Tuija Kuiri osoitti erinomaista toimintaa kiinteistöni myynnissä sekä ammattitaidollaan että superempaattisuudellaan. Hänen kykynsä ottaa huomioon sekä myyjän että ostajan tavan edetä myyntiprosessissa oli ainutlaatuinen. Myyntiaika oli todella nopea. Suosittelen Tuijaa kaikille!

Kirsi Sipiläinen

Kokemus myyjän näkökulmasta ihan yhtä hyvä kuin ostajanakin! Koko prosessi hoitui ammattitaidolla läpi, asunto meni kaupaksi ensimmäiseltä näytöltä ja Tuija piti kaupan molemmat osapuolet hyvin ajan tasalla asioiden etenemisestä.

Esa Heikkinen

Tuija Kuiri hoiti omakotitaloni myynnin rautaisella ammattitaidolla. Myyntiprosessin alusta lähtien Tuija kantoi vastuuta asian edistymisestä, piti ajan tasalla sen etenemisestä ja huolehti kaikesta kiitettävästi. Tuija oli aktiivinen, helposti lähestyttävä ja luotettava välittäjä. Antaisin kotini hänelle uudestaankin myyntiin. Voin suositella häntä lämpimästi.

Heidi Nygren

Erinomaista palvelua välittäjältä, stailaus teki asunnosta niin hyvännäköisen, että meinasin perua koko myynnin ja mainosten/esitteiden kuvat olivat huippuluokkaa, en aluksi uskonut, että oli minun asunto! Välittäjä toimi normaalin ihmisen tyylillä, ei mitään, usein vastaantullutta leveilyä.Yhteydenpito oli jatkuvaa, aina kun jotain tapahtui, sain tietää. Myyntiaika oli paljon nopeampi mitä odotin, olin ajatellut, että kuluu kaksi kuukautta, nyt meni pari viikkoa. Kaupoilla Danske pankissa asiat meni käsittämättömän sujuvasti, meillä oli jopa hauskaa, koko myyntitapahtumasta ei ole mitään huonoa sanottavaa.Tulen suosittelemaan Tuijaa kaikille tutuille.

Olli Kivinen

Huonosta myyntitiolanteesta huolimatta tämän asunnon myynti sujui erinomaisesti. Näyttöjä pidettiin usein (vaikka joskus ei käynyt ketään ja toisinaan yksi). Kun sitten potentiaali ostajaehdokas löytyi, hoidettiin hänet ja hänen toiveensa esimerkillisesti. Täytyy ottaa huomioon, että sovittua kaupantekoa edeltävänä iltana naapurirapussa oli tulipalo, joka tietysti aiheutti vielä lisää draamaa. Siitäkin tämä sovittelija selvisi pitkämielisyydellään.

Niin että SUURKIITOS norsun kärsivällisyyden omaavalle Tuijalle!

Sirpa Eklund

Tämä oli jo toinen Tuijan myymä asuntoni.

Tuija on ammattitaitoinen, tehokas, luotettava, empaattinen ja hyvän pelisilmän omaava välittäjä.
Oma asuntokauppani sujui alusta lähtien niin hyvin, kun vain ikinä voi sujua. Nopeat kaupat tässä haastavassa
markkinatilanteessa, olen supertyytyväinen.
Tuija on Keravan paras kiinteistönvälittäjä, suosittelen lämpimästi!

Tarja Pierre

Kaikki sujui todella hyvin ja nopeasti. Ostaja löytyi ensimmäisen (ja ainoan) näytön perusteella. Tuija piti meitä hyvin ajan tasalla myynnin eri vaiheissa ja oli aktiivinen ja aina helposti tavoitettavissa, mitä tahansa tarvitsikaan selvittää. Henkilönä Tuija on ystävällinen, palvelualtis, helposti lähestyttävä ja ammattitaitoinen. Otti huomioon niin myyjän kuin ostajan.

Juha Leikas

Varaa maksuton arviokäynti

Arviokäynti on maksuton, kun harkitset asuntosi myyntiä. Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

 

Toimipisteet

Järvenpää: 
Sibeliuksenkatu 27 LH 2, 04400

Helsinki:
Liisankatu 27 A 4, 00170

Hämeenlinna: 
Aurinkokatu 1, 13100

Top house lkv

Yhteystiedot

Puhelin: 040 821 5779
Sähköposti: toimisto@tophouse.fi
Y-tunnus: 2916486-9

Ovi unelmiisi.

Toimipisteet

Järvenpää: 
Sibeliuksenkatu 27 LH 2, 04400

Helsinki:
Liisankatu 27 A 4, 00170

Hämeenlinna: 
Aurinkokatu 1, 13100

Yhteystiedot

Puhelin: 040 821 5779

Sähköposti: toimisto@tophouse.fi

Y-tunnus: 2916486-9

Top house lkv

Ovi unelmiisi.