TOP House -TIIMI

ANTTI OKKER

Olen kokenut myynnin ja markkinoinnin ammattilainen. Asunnonvälityksestä omaan kokemusta pääkaupunkiseudulla 10 vuotta. Erityisosaaminen ja vahvuuteni on uudistuotanto. Useiden vuosien ajan olen saavuttanut merkittävät tulokset myyntityöstä niin kauppojen lukumäärällä kuin myös asiakastyytyväisyydellä mitattuna.

Rehti, avoin ja suora puhe kuuluvat meidän Top House -tiimin arvoihin. Teemme kaikki omistajia myöden välitystyötä ahkerasti, suurella sydämellä ja asiakasta kuunnellen. Mikäli haluat mukaan innovatiiviseen ja positiiviseen joukkoomme, ota yhteyttä ja kerron lisää. Meillä Top Housessa on kannustava ansainta mahdollisuus, jossa painotetaan työn tehnyttä välittäjää sekä markkinointia. Motivoitunut välittäjä sekä ammattimaisesti markkinoitu, stailattu ja kuvattu koti luo Top-tulokset. Jätä asunnon myynti meidän Top-tiimin hoidettavaksi. 

Tervetuloa asiakkaaksi meille!

Antti Okker

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT,
Rakennuttaja-asiamies (RAKI)

p. 040 821 5779
antti.okker@tophouse.fi

MATTI MARTTILA

Olen ollut pitkään töissä perheyrityksessä Tuusulassa ja Keravalla, sekä yrittäjänä kaupanalalla. Olen saanut paljon kiitosta ystävällisestä ja ammattitaitoisesta palvelusta. Perheeseeni kuuluu neljä lasta ja harrastuksena onkin olla kentän laidalla kannustamassa poikieni peleissä, myös lenkkeily ja jalkapallo kuuluvat harrastuksiini. Kodin vaihto on elämän suuria asioita ja haluan auttaa sinua, jotta kodinvaihtosi olisi mahdollisimman onnistunut ja laadukkaasti toteutettu. 30 vuotta Järvenpäässä asuneena tunnen lähialueet erittäin hyvin.

Tehdään yhdessä ikimuistoinen asuntokauppa!

Matti Marttila

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

p. 040 734 2633
matti.marttila@tophouse.fi

MERJA PULLA

Uuden kodin hankinta ja vanhan myynti on prosessi, jonka onnistumiseen tarvitset kokeneen, alueen tuntevan kiinteistövälittäjän, käänny siis puoleeni silloin. Järvenpääläisenä ja Keski-Uudenmaan alueella sekä ympäristökunnissa jo vuodesta 2005 alkaen kiinteistövälitystyön ammattilaisena olen tehnyt satoja asuntokauppoja, joista asiakkaani ovat antaneet kiitollista palautetta. Muun muassa ammattitaito, empaattisuus ja luotettavuus ovat olleet asiakkaideni minusta antamat palautteet.

Kun on muutoksen aika, ota yhteyttä niin laaditaan kodinvaihtosuunnitelma ja tehdään yhdessä unelmista totta.

 

Merja Pulla

Myyntipäällikkö, LKV, LVV, KiAt, KED
Kaupanvahvistaja tunnus 402000/49

p. 040 542 0609
merja.pulla@tophouse.fi

TIMO NEVALAINEN

Olen Timo Nevalainen, 59-vuotias, kokenut myynnin ammattilainen. Olen toiminut yli 35 vuotta liike-elämän palveluksessa useissa eri tehtävissä ja useilla eri aloilla.  Nykyisin toimin kiinteistönvälittäjänä (LKV) ja osakkaana.

Olen kotoisin Vantaan Tikkurilasta, mutta työskentelen monipuolisesti Helsingissä sekä koko Uudenmaan alueella. Meillä onkin konttorit Helsingissä ja Järvenpäässä.

Minulle työssäni kaiken A ja O on asenne ja omistautuminen, S:nä hihassa sitoutuneisuus. Lisäksi olen positiivinen, aktiivinen ja palveluhenkinen – ominaisuuksia, joita hyvältä kiinteistönvälittäjältä vaaditaan.

Olen joukkuepelaaja niin työssäni kuin vapaa-aikanani. Minut löytääkin useimmiten pelaamassa koripalloa tai sitten toisen harrastukseni, NMKY:n hyväntekeväisyystoiminnan parista.

Timo Nevalainen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

p. 040 046 2242
timo.nevalainen@tophouse.fi

ALEKSANDRA LIIKALA

Olen etsimäsi henkilö mikäli arvostat tekemisen meininkiä ja huipputuloksia. Minulla on monen vuoden kokemus myyntityöstä ja tuon alalle uusia toimintamalleja sekä tuoreita näkökulmia. Mielestäni tärkeintä elämässä on onnellisuus ja hyvä fiilis, koti on yksi olennainen osa-alue niitä.

Autan sinua mielelläni matkalla onnellisuuteen.

Aleksandra Liikala

asuntomyyjä

p. 040 722 7023
aleksandra.liikala@tophouse.fi

ANNU KORPISALO

Oletko vailla nykyaikaan päivitettyä välittäjää? Omaan vahvan osaamisen myyntityössä ja asenteeni takaa, että yhteinen prosessimme on tehokas. Modernit toimintatavat ja ammattitaitoni varmistavat, että kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä haluttuun lopputulokseen. 

Sanoista suoraan tekoihin.

Annu Korpisalo

asuntomyyjä

p. 044 333 5037
annu.korpisalo@tophouse.fi

HELENA RIIKONEN

Kodin tunnelmalla on suuri vaikutus asunnon ostopäätökseen, jo pienellä stailauksella saa ihmeitä aikaan. Stailaajana keskityn tuomaan esiin asunnon parhaat puolet ja luomaan mukavan asumisen tunteen. Joskus se onnistuu pienillä somisteilla toisinaan on mietittävä kalusteiden karsimista tai uudelleen järjestämistä.

Luodaan Sinun kotiisi se oikea tunne!

Helena Riikonen

Sisustaja/Stailaaja

p. 040 744 5693
info@priimaa.fi