TUTUSTU HENKILÖKUNTAAMME

ANTTI OKKER

Olen reipas, kokenut myynnin ja markkinoinnin ammattilainen. Asunnonvälityksestä on kokemusta pääkaupunkiseudulla 8 vuotta. Laillistettu Kiinteistönvälittäjä, LKV. Merkittävät saavutukset myyntityöstä mitattuna kauppojen lukumäärällä kuin myös asiakastyytyväisyydellä. Nöyrä asenne on mukana joka päivä ja olen innokas kehittämään edelleen osaamistani. Mikäli haluat hyödyntää osaamiseni sekä laajat kontaktiverkostot, ota yhteyttä heti. 

Katsotaan miten voin parhaiten auttaa asunnon myynnissä!

Antti Okker

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT,
Rakennuttaja-asiamies (RAKI)

p. 040 821 5779
antti.okker@tophouse.fi

MATTI MARTTILA

Olen ollut pitkään töissä perheyrityksessä Tuusulassa ja Keravalla, sekä yrittäjänä kaupanalalla. Olen saanut paljon kiitosta ystävällisestä ja ammattitaitoisesta palvelusta. Perheeseeni kuuluu neljä lasta ja harrastuksena onkin olla kentän laidalla kannustamassa poikieni peleissä, myös lenkkeily ja jalkapallo kuuluvat harrastuksiini. Kodin vaihto on elämän suuria asioita ja haluan auttaa sinua, jotta kodinvaihtosi olisi mahdollisimman onnistunut ja laadukkaasti toteutettu. 30 vuotta Järvenpäässä asuneena tunnen lähialueet erittäin hyvin.

Tehdään yhdessä ikimuistoinen asuntokauppa!

Matti Marttila

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

p. 040 734 2633
matti.marttila@tophouse.fi

HELENA RIIKONEN

Kodin tunnelmalla on suuri vaikutus asunnon ostopäätökseen, jo pienellä stailauksella saa ihmeitä aikaan. Stailaajana keskityn tuomaan esiin asunnon parhaat puolet ja luomaan mukavan asumisen tunteen. Joskus se onnistuu pienillä somisteilla toisinaan on mietittävä kalusteiden karsimista tai uudelleen järjestämistä.

Luodaan Sinun kotiisi se oikea tunne!

Helena Riikonen

Sisustaja/Stailaaja

p. 040 744 5693
info@priimaa.fi