Oletko myymässä asuntoa?

Jokainen meistä haluaa parhaan hinnan asunnostaan. Me löydämme sen sinulle, ja teemme kaupat nopeasti.

Onko suunnitelmissa asunnon myynti?

On iso päätös myydä oma koti. Jokainen meistä tuntee sen tunnesiteen – onhan kyseessä oma, ja mahdollisesti perheen tärkein paikka elämässä. Kotona tapahtuu elämä. Siksi haluamme saada kodistamme parhaan mahdollisen hinnan – ja myytyä sen nopeasti, kun olemme valmiina ottamaan uuden askeleen elämässämme. Yhteistyö Top Housen kanssa johtaa nopeasti ja sutjakasti tapahtuvaan kauppaan, johon olet tyytyväinen niin hinnan kuin paperisodan vähyyden ansiosta. Me hoidamme asiat puolestasi.

Ammattivalokuvaaja & myyntistailaus nostaa asuntosi kysyntää

Me osaamme nostaa asunnostasi parhaat puolet esiin. Stailaus saa jokaisen kotisi huoneen näyttämään houkuttelevalta ja tyylikkäältä, vauhdittaen myyntiprosessia ja kiinnostuneiden kodinetsijien määrää.

Räätälöity markkinointi

Käytämme aktiivisesti uusimpia digitaalisen markkinoinnin työkaluja, joilla löydämme potentiaaliset kohderyhmät asunnostasi kiinnostuneille. Markkinoimme asuntoasi oikeille ihmisille oikeissa kanavissa. 

Tuloksia ja läpinäkyvä hinnoittelu

Jokainen toimeksianto on meille arvokas. Jokainen ihminen on meille yksilö ja tärkeä asiakas. Siksi hinnoittelumme on läpinäkyvää ja reilua. Maksat vasta, kun olemme saaneet asuntosi kaupaksi.

Välityspalvelun sisällöstä ja hinnasta voidaan neuvotella erikseen kunkin kohteen erityispiirteet huomioiden. Maksat palvelustamme kuitenkin aina vain silloin, kun toimeksianto johtaa asuntokauppaan. Tiedät aina mistä maksat.

Aidosti välittävä välittäjä

Meidän kokeneet kiinteistönvälittäjät huolehtivat sinun arvokkaimman omaisuuden myyntiprosessista. Toimintamme perustuu aitoon välittämiseen ja läpinäkyvään kommunikaatioon koko asunnon myynnin ajan. 

Kun haluat maksuttoman arvioinnin, täytä lomake alapuolelta

Asunnon myyntiin vaikuttaa koko kiinteistönvälitysprosessi, jota kiinteistönvälittäjäsi hoitaa aktiivisesti. Me Top Housella olemme motivoituneita ja innostuneita sekä aidosti kiinnostuneita löytämään asunnollesi uuden omistajan. Välittäjämme ovat huippuammattilaisia ja tuntevat erinomaisesti Järvenpään, Helsingin, Espoon, Tuusulan, Keravan, Vantaan sekä Hämeenlinnan asuntomarkkinan.