Oletko valmis elämäsi onnistuneimpaan asuntokauppaan?

Top Housen välittäjät ovat täällä sinua varten.

Oman kodin myyminen on merkityksellinen hetki meidän jokaisen elämässä. Neljän seinän sisään mahtuu niin paljon muistoja, tunteita ja tärkeitä hetkiä. Olemme tukenasi asuntokaupan jokaisessa vaiheessa ja autamme sinua ottamaan seuraavan askeleen elämässäsi. Kokonaisvaltainen osaamisemme johtaa onnistuneeseen asuntokauppaan ja unohtumattomaan asiakaskokemukseen.

Maksuton arviokäynti

Arviokäynnillä tutustumme kohteeseen perusteellisesti ja valitsemme juuri sen luonteeseen parhaiten sopivan myyntitavan. Hyödynnämme arviossamme dataa alueen markkinatilanteesta ja välittäjän henkilökohtaista kokemusta. Samalla pääset tutustumaan välittäjään henkilökohtaisesti. Arvio asunnon hinnasta ja myyntiajasta on täysin maksuton, kun harkitset asuntosi myyntiä.

Toimeksiantosopimuksen laatiminen

Maksuttoman arviokäynnin ja kohdekartoituksen jälkeen solmimme yhdessä toimeksiantosopimuksen. Määrittelemme sopimuksessa myyntihinnan kohteelle, välityspalkkion ja mahdolliset lisäpalvelut. Toimeksiantosopimusta laadittaessa huomioidaan aina sinun tarpeesi ja erityistoiveesi.

Maksat palvelustamme vain, kun toimeksianto johtaa asuntokauppaan.

Myyntiin valmisteleminen

Tiimissämme toimivat alan lahjakkaimmat valokuvaajat ja stailaajat tuovat asuntosi parhaat puolet ja yksityiskohdat esiin. Upeiden valokuvien ja stailauksen avulla erotumme muista vastaavista kohteista.

Varmistamme, että asuntosi näkyy siellä, missä potentiaaliset ostajat ovat. Hyödynnämme markkinoinnissa alan moderneimpia työkaluja mm. digitaalisia alustoja, sosiaalista mediaa, asuntoportaaleja ja perinteistä printtiä.

Asunnon esittely potentiaalisille ostajille

Kiinteistönvälittäjän konkreettinen lisäarvo määritellään asuntonäytöllä. Suunnittelemme jokaisesta asuntonäytöstä merkityksellisen ja ostajan positiivisia mielikuvia vahvistavan kokemuksen.

Henkilökohtainen ja tunteita herättävä myyntiprosessimme mahdollistaa enemmän tarjouksia kohteesta, korkeamman toteutuneen hinnan sekä nopeamman myyntiajan.

Kaupantekotilaisuus

Onnittelut! Asuntosi on juuri myyty parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Hyväksytyn tarjouksen jälkeen on aika kaupantekotilaisuuteen. Olemme panostaneet digitaaliseen asiakaskokemukseen, joten kanssamme asuntokaupat on mahdollista tehdä myös etänä DIAS:in avulla – vaikka omalta kotisohvaltasi!

Mikäli kuitenkin arvostat enemmän perinteistä asiakaskohtaamista ja kaupantekotilaisuutta pankissa, on sekin mahdollista. Varaamme ajan konttoriin ja hoidamme kaikki asuntokaupan muodollisuudet puolestasi.

VARAA MAKSUTON
ARVIOKÄYNTI TÄSTÄ

Arviokäynti on maksuton, kun harkitset asuntosi myyntiä. Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.