fbpx

Oletko myymässä asuntoa?

Myymme asuntosi nopeasti ja parhaaseen hintaan.

Onko suunnitelmissa asunnon myynti?

Asunnon tai talon myynti on suuri päätös. Me tunnemme asuntomarkkinat ja tiedämme miten asuntosi arvoa voidaan nostaa. Ymmärrämme osakehuoneisto- ja kiinteistömyynnin keinot ja saamme sinulle parhaan mahdollisen hinnan. Hoidamme asuntosi markkinoinnin, myynnin ja kaikki asunnon myyntiin liittyvät juoksevat asiat. Yhteistyömme johtaa nopeaan myyntiin ja onnistuneeseen asuntokauppaan.

Myy asuntosi nopeasti

Ammattivalokuvaaja & myyntistailaus

Nostamme asuntosi parhaat puolet esiin ja saamme sen näyttämään upealta! Stailaus herättää huomiota ja poistaa myynnin esteet. Tämä kaikki kuuluu hintaan.

Räätälöity markkinointi

Löydämme kohderyhmäsi ja markkinoimme asuntoasi oikeissa kanavissa. Hoidamme digitaalisen markkinoinnin, printtimarkkinoinnin, tapahtumat ja asuntoportaalit.

Tuloksia ja läpinäkyvä hinnoittelu

Jokainen ihminen ja jokainen toimeksianto on meille arvokas! Olemme vakuuttuneita siitä, että myymme asuntosi. Sen tähden maksat vain, kun kauppa syntyy.

Päätetään välityspalkkio yhdessä!

Välityspalvelun sisällöstä ja hinnasta voidaan neuvotella erikseen kunkin kohteen erityispiirteet huomioiden. Maksat palvelustamme kuitenkin aina vain silloin, kun toimeksianto johtaa asuntokauppaan. Tiedät aina mistä maksat.

Ota yhteyttä