TIETOSUOJASELOSTE JA SIVUSTON KÄYTTÖEHDOT

Henkilötietojen käsittely

Yrityksemme kerää liiketoiminnan edellyttämiä asiakastietoja ja pitää niistä rekisteriä. Noudatamme tietosuojalakia ja viranomaisohjeita. Alla voit lukea minkälaisia tietoja keräämme, miksi niitä keräämme, mistä niitä saamme ja miten niitä käsittelemme.

Rekisterin pitäjä:

Top Living OY LKV
Yhteyshenkilö Antti Okker
P. 040 821 5779

Henkilötiedot, joita keräämme

Keräämme suoraan asiakkailta seuraavat tiedot (asiakas voi osin itse vaikuttaa mitkä tiedot hän haluaa luovuttaa).

  • asiakkuuteen ja sopimussuhteeseen liittyvät tiedot 
  • markkinointiin liittyvät tiedot kuten: nimi, osoite, s-posti ja puhelinnumero

Miten ja missä asiakastietoja kerätään

  • asiakas tai sopimussuhteita varten toimeksiantajan kanssa
  • toimeksiantoon liittyvässä suhteessa olevasta toimeksiantajan vastapuolesta
  • sopimussuhteessa arviointitoimeksiannon tai muun asiantuntijapalvelun käyttäjän kanssa
  • asuntoesittelyissä kävijöiltä mahdollista yhteydenottoa varten
  • verkkosivuilla täytettävillä lomakkeilla kuten yhteydenottolomakkeista, asiakaskyselyistä ja arvonnoista markkinointia tai palvelun kehitystä varten

Tietoja käytetään sopimuksiin, tiedottamiseen, laskutukseen sekä markkinointiin Top Living OY LKV koskevissa asioissa.

Miksi tietoja kerätään

  • asiakassuhteen ylläpitämiseen ja kehittämiseen
  • palvelujen kehittämiseen
  • laskutukseen ja siihen liittyviin toimenpiteisiin
  • markkinointiin ja mainonnan kohdentamiseen
  • analysoidaksemme tietoa ja kehittääksemme palveluita
  • asiakasviestintään
  • muihin vastaaviin käyttötarkoituksiin

Tietojen säilytys ja suojaus

Käytämme lain edellyttämiä yleisiä suojaustekniikoita suojataksemme henkilötietoja. Säilytämme tietoja tiekonejärjestelmissämme ja puhelimissamme, joihin vain henkilökunnallamme on pääsy, järjestelmät ovat suojattu salasanoilla. Henkilötietoja säilytetään lain vaatimat 5 vuotta, jonka jälkeen ne poistetaan, mikäli katsotaan ettei niille ole enää tarvetta tai rekisteröity niin vaatii.

Minne tietoja voidaan luovuttaa

Henkilötietoja voidaan luovuttaa voimassaolevan lainsäädännön sallimisissa ja velvoittavissa rajoissa, sekä osapuolten välisen sopimuksen toteuttamiseksi.

Viranomaisille tietoja luovutetaan lain edellyttämissä tapauksissa

Kauppahinta- ja kaupan kohteen muita tietoja luovutetaan lisäksi Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto (KVKL) ry:lle

Mitä oikeuksia asiakasrekisteriin kuuluvalla on?

Rekisteriin kuuluvalla on oikeus tietää käsitteleekö yritys häntä koskevia henkilötietoja. Rekisteriin kuuluvalla on oikeus saada jäljennös käsiteltävistä henkilötiedoista ja pyytää tietojensa oikaisemista tarvittaessa. Rekisteriin kuuluva voi myös valittaa Tietosuojavaltuutetulle (www.tietosuoja.fi), mikäli rekisterinpitäjä ei noudata sovellettavaa tietosuojalainsäädäntöä.

Evästeiden käyttö verkkosivuilla

Käytämme sivustolla evästeitä. Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä tekstitiedosto, joka mahdollistaa käyttäjätietojen keräyksen. Näitä tietoja ovat muun muassa IP-osoite, kellonaika, selaintyyppi, mistä verkko-osoitteesta käyttäjä on tullut kyseiselle verkkosivulle, miltä palvelimelta käyttäjä on tullut verkkosivulle ja mistä verkkotunnuksesta käyttäjä on tullut verkkosivulle.

Käytämme evästeitä verkkosivuanalytiikkaan, jotta voimme parantaa sivujen palvelua. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita. Eväste toiminto on mahdollista kytkeä pois useassa selainohjelmassa.

Käyttämällä verkkosivujamme, hyväksyt evästeiden käytön.